Gå til innhold
Fiskersiden

dcr

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dcr

  1. Har slow intermediate i coastal til stanga, ikke prøvd det skikkelig ennå. Har 4cast i flyt.

    Men ja, mulig jeg blir eier av en helios stang. Faller den i smak for mitt fiske selger jeg RS2 stanga. Brukt 6 turer, nyinnkjøpt så kvittering med butikkgaranti følger med. Perfekt stand. Mye bør jeg kunne få for den? Klasse 7 9fot

  2. Har muligheten til å kjøpe en Orvis Helios 2 10fot #7 tip flex for en rundt 2500kr.

    Bør jeg slå til? Fisker mest SØ I elv og sjø med flue, og kjøpte nylig en Guideline LpXe RS V2 #7 stang.

    Det som gjør meg litt usikker er at den er 10 fot lang, er Ganske fersk innen fluefiske (startet I fjor) og lurer på om den kanskje er litt overkill da?

    Ville jeg merket forskjell på disse stengene kastemessig? Fortsatt litt klønete på kast, og føler at guidelinestangen kneler litt når jeg har hele skyteklumpen + litt av skytelina ute når jeg kaster. Er tilbudet for godt til å ikke slå til?

  3. God ettermiddag :)

    Jeg har det guidlinesettet selv, og er storfornøyd. Jeg kjøpte det primært til SØ- og havabborfiske i fjorden, men den kommer nok til å brukes i en liten SØ og lakseførende elv jeg fisker mye i også. Synes den er en drøm å kaste med til den prisen. Jeg kjøpte en ekstra spole til RA-68 snella og la på Guidline sitt coastal intermediate snøre, slik at jeg kan bytte mellom flyt og sakte synk. Kan absolutt anbefales :)

  4. Selger min Ambassadeur 5600C Predator.
    Produktet ble kjøpt tidlig vinter 2012, og er ubrukt.
    Det sitter Berkley Fireline Original Fused 0.39mm multifilament line på spolen, ca 160-180 meter. Selges i perfekt tilstand, snella har aldri blitt brukt eller sittet på en stang. Kun tatt opp av boks for pålegg av sene. Alt av manualer, olje, eske og kvittering medfølger.
    Selges pga sveiven er på høyre side, som er feil for meg.

    Bud ønskes, selges til HBO 1400,- kr

    MVH
    Dag Christer
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.