Gå til innhold
Fiskersiden

Elvelaks

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elvelaks

  1. Jeg hadde tenkt meg 9 og 10cm.Disse fisker best i min lokale elv.Men ser spennende ut de fargene du har valgt Ronny K :thumbsup:


    Korsen farger går du for Elvelaks? Jeg skal også dorge etter laks i sommer og kikket på lappia med krom og holo i 12cm(Trolling.no)

    Tenkte på disse: kromi 20, kromi 22, kromi 51, kromi 62, kromi ML-1

    Holo: ML-H12, ML-H14, ML-H24, 422


    Jeg har tenkt å ta turen innom trolling.No og kikke på utvalget av farger.Men blir nok mest rødt,kobber,sølv,gull og gule farger;-)
  2. Sitter å planlegger en tur (eller fler) til vestre silen for å prøve isfiske.Noen som kan tipse meg om noen "spots",kan også sendes pr PM.

    Aldri fisket der før, men ut i fra hva jeg leser på nett så kan det virke som en opplevelsesrik tur om man fisker på\i nærheten av rette stedet.

  3. Når disse ståsnørene ble sjekket var det tydelig at de stod kun noen meter under isen.Satt å kikket på de i tre timer før jeg i ren frustrasjon pakket sammen og reiste.Hadde vært drit morro om det hadde kommet kontroll:-)

    Neste gang og om du har mobil med deg , er det mer givende å ta 1 kort telefon samtale med SNT med ansvar for området...De gjør jobben sin faktisk , men ingenting skjer om ingen melder i fra...

    Hvem/Hva er SNT og hva er nr.Hadde med glede tatt akkurat den tlf idag;-)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.