Gå til innhold
Fiskersiden

jerk1

Medlemmer
  • Innholdsteller

    107
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jerk1

  1. hei..er det noen som kan gi noen tips til valg av stang til gjeddefiske? som ikke koster både skjorte og slips..så att aktiv fiske hadde loop pike booster for 3000 for settet og 1900 for bare stang,eller er det noe annet jeg heller bør velge? aldri fisket gjedde med flue før så trenger litt hjelp fra erfarne her..

  2. Hva med å bare bruke den til lettere baits? Det kan tenkes det funker å kappe, men personlig ville jeg ikke gjort det...

    joa har vurdert det også,men jeg har allerede en stang til lettere baits,så denne er liksom til overs,derfor ofres den til denne testen,hvem vet det kan jo bli en suksess..skitt au,jeg fyrer opp dremelen og prøver..

  3. hei har ryddet i boden og fannt igjen min første jerk stang,det er en berkley lightning rod 6`6,som har oppgitt kastevekt på 150 gram ca,men jeg lurer på om ikke det kan være feil ettersom det føles tungt og feil og kaste feks big banditer med den, så da kom jeg på att kanskje jeg skal prøve å kappe den ned til 6` og sette på ny toppring,er det noen som har noen formening om dette er dumt eller ikke?jeg bruker den jo uannsett ikke,også lurer jeg litt på hvor mye dette har å si på kastevekt,sikkert ikke lett å gjette på det men om noen har noen mening så si fra..

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.