Gå til innhold
Fiskersiden

drammenseren

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av drammenseren

  1. Kan jeg forresten spørre hva denne enorme jobben etter å unngå fiskerkort går ut på ?. Noen steder f.eks Vikerfjell som har flere topp ørretvann med fisk på 1.5 - 2.0 kg, koster vel fiskekort kr 65 ,- per dag.

    Nå er det jo også sånn at selv om et vann skulle ha gjedde eller abbor (men også andre fisker), så unngår man ikke fiskekort fordi man kun fisker etter førstenevnte.

    blir mye penger for noen som fisker ofte, penga fra fiskekort går uansett bare til ørret og laks og noen steder dreper de tilmed den fisken sportsfiskere er ute etter.

  2. Tusen takk for svar alle sammen :)

    Men har det seg sånn at en ikke trenger fiskekort etter hvitfisk i alle vann eller gjelder dette bare noen steder? Fant ikke så mye når jeg søkte rundt på nettet og de som jobbet på fiskebutikken så ikke ut til å vite noe særlig mer ettersom jeg fikk to vidt forskjellige svar av de to som jobba der, han ene sa man ikke trengte fiskekort for gjedde uansett vann mens han andre sa man måtte ha det for de fleste mindre innsjøene :/

    Noen som kjenner til regnene i nordmarka og østmarka?

    Fiskevann på skogen er det som regel alltid fiskekort uavhengig av hva du fisker. Men i Drammenselva er det laks så en bør holde seg unna hokksund uten kort. Bropilarene ved brua i Mjøndalen er bra, det er det på Åssiden også, mange fler gode plasser men de vet ikke jeg noe om.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.