Gå til innhold
Fiskersiden

ØyvindS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ØyvindS

  1. Forferdelige nyheter. Det er brukt 50 (++) millioner på å få elva gyro-fri, i tillegg til utallige dugnadstimer, og nå er altså parasitten tilbake igjen :( Å tro at større deler av elva ikke er smittet er vel litt som å tro på julenissen.

    Dette fortjente Ranaelva absolutt ikke. Fiskerne var i norgestoppen på catch & release. Mange nye gapahuker var bygd rundt elva. Og det var begynt å bli tatt en del storlaks igjen. Engasjementet var, og har vært på topp, siden gyrobehanlingen i 2004.

    Nå får vi bare håpe at elva blir rotenonbehandlet så snart som overhodet mulig. Slik at ikke dette blir en smittekilde til andre vassdrag.

    Takk til Glalaksen for deling av linker

  2. Noen spinnere trenger ganske stor hastighet for at skjea skal rotere ordentlig. Selv bruker jeg å starte innsveiv med et hurtig rykk slik at jeg får rotasjonen i spinneren i gang, og så senker jeg tempoet etterpå. Fisker du med ei lett stang kjenner du om spinneren går slik den skal.

    Jeg har en gang vært borti noen billige hiroshima-spinnere som var umulig å få til å rotere. Så det kan jo være noe feil med dine, men det er svært sjelden. Personlig bruker jeg aldri hurtighekt eller svivels på spinnere.

    Lykke til

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.