Gå til innhold
Fiskersiden

Deem

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Deem

  1. På lengre turer liker jeg å spare mest mulig vekt der det er mulig uten at det ødelegger for funksjonaliteten. Å spare noen gram her og der blir en del kilo når sekken er ferdigpakket til langtur.

    Prøver å finne noen håver egnet til ørret, gjedde, sik, harr, abbor og andre typiske ferskvannsfisker som veier lite og er brukbare uten at man må dra på gummistøvler. Må være egnet til å feste utenpå sekken på en eller annen måte. Sølvkrokens mini teleskop veier 300g, som virker ganske lett for en teleskophåv av god kvalitet. Sølvkrokens håv med strikk veier 150g, men er ikke så lett å feste utenpå sekker eller bruke fra enkelte fiskeplasser. Har noen anbefalninger av lette og gode håver? Oppgi gjerne vekt. :)

  2. Jeg skal til Australia i 9 uker fra slutten av oktober til starten av januar for å besøke dama og ta henne med hjem. Kunne godt tenke meg å prøve meg på litt fiske der, skal være mest i Brisbane, men også litt andre steder langs østkysten. Noen som har tips til hvor jeg kan legge noen fisketurer?

    Hva slags utstyr burde jeg ta med meg eller skaffe der nede? Hvis jeg skal fiske fra båt får jeg nok låne eller leie utstyr, tenker å fiske mest fra land i både ferskvann og saltvann. Ser for meg at det blir en fem eller firedelt haspelstang til under tusenlappen som egner seg til slukfiske og tåler en trøkk, men jeg vet ikke hvor kraftig stang eller snelle jeg burde ta med. Kom gjerne med noen forslag til utstyr som egner seg. Som dere sikkert skjønner har jeg ikke peiling på hvordan det er å fiske der, skal finne ut mer på egenhånd til uka. :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.