Gå til innhold
Fiskersiden

Jon-Arve

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jon-Arve

  1. Mausund ville jeg tenkt på når det gjelder fiske! Ta kontakt med Sjøblomsten.

    Takk for tipset! Ser for meg en dagstur, og Mausund blir hakket for langt unna tror jeg. Jeg har satt meg opp på ringelista til flere av tilbyderne hvis det dukker opp restplasser, men det ser rimelig fullbooket ut for øyeblikket. Hvis noen har ledig plass så er jeg interessert. Kan treffes på 456 83 899!

  2. Jeg husker jeg var med på havfisketur i barndommen en gang sammen med jobben til min far. Etter titalls år med slukfiske inne i fjordene så lengter jeg tilbake til det store havet :) Etter opprivende scener oppe i Lofoten under årets skrei-NM, og heftige ferske rykter om mye torsk på Hitra så begynner jeg snart å skjelve etter en skikkelig båttur!

    Kjappe søk på nettet tar meg til forskjellig tilbydere:

    http://www.hitraturistservice.no/web/index.php/nb/fiske-mainmenu-95/havfisketurer-mainmenu-104

    http://www.angelamfi.com/public.aspx?pageid=61097&plId=58110

    http://www.gurvikdal.no/

    osv... osv...

    Jeg ser at de fleste tar 5000-8000 for hele båten og leier ut til grupper. Her stiller jeg uten flere på laget, og jeg lurer derfor på om det er noen som skal utover på havfiske de kommende ukene, og har ledig plass.

    Hvis noen har gode erfaring er med en spesiell tilbyder, eller kan gi gode tips til gode fiskeplasser med nærhet til utslipp av privat båt så er jeg også interessert i dette.

  3. Supert !! Mange takk skal du ha :)

    Det er en soleklar plan og ikke minst et perfekt ess å ha i ermet når familiesammenkomstene blir så hyggelige at man nesten faker et hjerteinfarkt for å komme seg ut :)

    Helt glimrende :) Jeg prøver å snappe opp noen sånne steder som du nevner, så jeg har noen planer klare som kan gi givende fiske når jeg kommer opp. Jeg er såpass at jeg tar kun det obligatoriske med familie, og pakker med meg telt, så jeg kan fiske og kose meg ifred når jeg først kommer til et sted der snitt størrelsen på absolutt alt er større enn hva det er her..

    Her jeg bor er snitt størrelsen på ørret ca 300 gr og en torsk på 4 kg får man ikke hvert år, så mange nye rekorder skal settes :)

    Ikke minst hadde det vært fantastisk å få kjøre en sei av greit kaliber på en fluestang :)

    Vet du om det lar seg gjøre å prøve seg på kveitefiske der oppe? Muligens dumt spm, men den som ikke spør forblir dum :)

    Jeg har alliert meg med fiskegale lokale med bil, så å komme seg rundt til de forskjellige stedene ordner seg :)

    Takk for at du svarte og super kartlink og ikke minst skitt fiske fremover :)

    Bare hyggelig! Skitt fiske til deg også!

    Denne "ministraumen" pumper sjøvann og fisk inn og ut av Ranafjorden, som gir deg gode muligheter for Kveitefiske. Det er mange som har fritidsbolig og båt inne i straumen, og når vi har stått der og fisket så har vi sett kveitefiskere kjøre inn fra fjorden med bra fangst. Jeg har ikke peiling på hvor de gode "kveitespottene" er, men du kommer nok langt hvis du har tilgang på båt og kjentmann.

  4. Vi har et vennepar som bor utenfor Mo I Rana, og etter et par turer nordover så har jeg funnet en skikkelig godbit:

    https://maps.google.no/?ll=66.258858,13.738554&spn=0.005209,0.021136&t=m&z=16

    Zoom deg ut på kartet så ser du at dette er en tidevannstrøm(Straumsneset)! Det er ideelt å dra dit på stigende vann, og da bør du stå på innsiden og kaste innover. Er du heldig så vasser du i sei av fin størelse, og hvis du for det meste fisker ørret med flue så er det gode muligheter til å fiske sei(!) med flue akkurat her. Inngangen av straumsneset er best tilgjengelig på venstre side hvis du ser på kartet. Plott inn GPS`en på Straumsnesveien hvis du befinner deg i Mo og du er ca.35 minutters kjøring unna. NB: Ta med deg småpenger til bomvei(10 - 20,-).

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.