Gå til innhold
Fiskersiden

Sushimann

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sushimann

  1. Hei. Ifjor sommer var jeg så uheldig at favorittstanga knakk tvert ved utkast av alle ting. Er nå på utkikk etter en stang til å ta over rollen som favoritt.

    Den skal være mellom 10” og 13”, tåle en bra size sjøørret/laks, og likevel kaste markklysa langt uten søkke. 

    Bruker ofte mark uten søkke eller noe annet, på fjellfiske etter ørret. Den jeg hadde var veldig god snert i, var 13”, hadde 11 ringer, og var ganske lett. Eneste minuset var at den ikke var så transportvennlig, da den var 2 delt.

     Hvilken stang anbefaler dere til dette formålet, med en kombinasjon av fjellvann og sjøørret fiske?  Prisklasse 1-2000,- kan gjerne være 3-delt. 

    ha en riktig god fiskehelg alle!! :)

  2. Noen år sia eg fiska i sognefjorden no, men då var det veldig dårlig fiske der. Folk eg snakka med skylda på pigghå og nise, noe det vrimla av der. Fiska stort sett i området mellom vangsnes og vik, men og eindel forbi vik, (husker ikkje ka det heiter der) :P i helga får eg besøk av ein østlending, som liker å komme til vestlandet å fiske aure, så da blir det ferskvannstråling :) lurte på ein tur på vikafjellet, men det er nok for tidlig der enda. Skitt fiske til alle i helga :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.