Gå til innhold
Fiskersiden

Gåttabanen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gåttabanen

  1. Den 2. juni bestilte jeg noen wobblere fra attitudebaits.com, etter 1 uke sendte jeg mail og lurte på hvor ordrebekreftelsen ble av, uka etter der igjen etterspurte jeg det samme, og jeg har fortsatt ikke fått svar. Idag sendte jeg dem en ny mail, og ikke tar dem telefonen heller.

    Er dem konkurs, eller har dem i Sverige ikke for vane å kontakte kundene hvis dem ikke har varer på lager?

  2. Det ligger en båtplass med brygge og rampe noen hundre meter nordafor Steinsgård kirke/Lima. Om du kan bruke den er jeg derimot ikke sikker på. Ligger en gård rett ved siden av båtplassen hvor du sikkert kan forhøre deg :mobile:

  3. Takker for tips. Har ikke tid til å bestille senepåleggeren nå, så jeg går nok for metoden adeneo linka til. Men vil det å holde fingeren på sena under påsveiving som vist i videoen være tilstrekkelig for å få sena stram nok på spola? Snella mi (stradic ci4) står oppgitt å kunne ha på 240 meter med 0.20 sene (mono?), nå har jeg 250 meter 0.13 multi som skal på, en del meter går bort pga teipen innerst selvsagt, men jeg hadde håpet å få på iallfall 150 meter.

  4. Har 250 meter med sufix 832 0.12 mm jeg skal sette på 2500 snella mi. Hadde identisk sene på den sist, da spolte jeg på sena på en snelle jeg ikke bruker, for så og spole dette av igjen med brems over på den snella jeg skulle ha det på. Nå har jeg ikke noe senefri snelle tilgjengelig, så da er spørsmålet hvordan jeg skal få på dette stramt nok. Har heller ikke mulighet til å få satt det på med maskin. Det eneste smarte(?) jeg kommer på er å sette en sluk i enden på sena, feste sluken i bakken, dra ut hele dritten på en slette/jorde, knyte andre enden av sena i snella for så og sveive inn stramt. Det finnes sikkert flere muligheter ute og går, men påsveiving av multi rett fra pakninga har jeg dårlig erfaring med. Har forøvrig teip innerst på spola, så noe mono innerst trenger jeg ikke.

  5. Fikk denne i Lærdalselva i dag, ca halvannen mil ovenfor utløpet til Sognefjorden. Vekta lå i bilen, så fikk ikke veid den (slapp den uti igjen), men anslår den til å være et sted mellom 4 og 5 kilo. Noen som kan si med sikkerhet hva dette er for noe? Laks, ørret eller kanskje sjøørret?

    post-29969-0-31815300-1406935277_thumb.j

    post-29969-0-98361500-1406935489_thumb.p

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.