Gå til innhold
Fiskersiden

artsfiskepålavtnivå

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av artsfiskepålavtnivå

  1. Hei. Skal en tur på Mausund i påska, og lurte derfor på om det er tatt noe lysing der ute? Tenkte jeg skulle prøve meg på den om noen vet av noen sweete spots det eventuelt er tatt noe Lysing? Andre tips tas også imot med takk. Har med utstyr for mikromeite og makromeite fra land også.

    • Like 1
  2. Hei. Har mye fritid i sommer og kunne tenkt meg å bo litt ved sjøen. Skulle gjerne ha fått tak i tangbrosmer, paddetorsk, gapeflyndre, diverse varer, lomre, steinbit, kveite etc etc. 

    Noen som har gode tips på spots, fiskemetoder osv? Hvis noen vil ta meg med på fisking som mentor hadde det også vært kjekt, i og med at kompisene mine har mistet litt interessen for fisking. 

  3. Hei. I mangel på båt lurer jeg på om det finnes noen plasser i Trondheim det er godt og dypt ganske nært inntil land? Vet det er ganske dypt ute i Børsa enkelte plasser. Men der sliter jeg mer enn jeg får fisk.

    Er ute etter å fylle lista mi med lange, brosme, uer og slike ting. Noe som kan være litt vanskelig uten båt?

    skal også nevnes at jeg ikke er noe kastewizard med surfstanga mi, kommer vel toppen 30-40m ut.

    Hvis noen vil være mentor og ta med en ulærd artsfisker på fisketur hadde det også vært fint ;p

  4. Koet er fint. Har du tilgang på båt vil fisking rundt det tredje øya fra strømmen av gi utrolig mye hvitting, og muligens en hyse eller to.

    Har også en ganske sweet flyndrespot i koet hvis du kystmeiter, der har jeg har fått rødspette, sandflyndre og skrubbe. Og det er også tatt kveite omtrent i samme området. Om sommeren koker det ofte over av makrell der også. Og hvis man frister med litt fiskeavfall er det ikke umulig at man lokker frem en ålekvabbe eller to. Skal også være ganske enkelt å kikfiske etter stingsild og annen småfisk som befinner seg på sandbunnen.

    • Like 2
  5. Fikk mine første gress- og grønngylter der i dag. Fant meg en godspot på svaberget som også funket godt : )

    Ga mersmak, så nå er jeg ute etter mine første blåstål/rødnebb. Har du/dere noen gode tips på spots?


    Prøv deg bortover østsiden av Trondheim.
    Har også fått flere grønn og gress på Trolla, i tillegg har du bonusarter som hornkvabbe, paddetorsk og hårvar der. Men det er uten tvil latterlige mengder bergnebb på denne tiden av året på Trolla.

    Hornkvabbe, paddetosk og hårvår høres bra ut. Noen spesiell teknikk og utstyr som må til på de? Litt vanskeligere å se paddetorsk etc enn gylter f.eks.?

  6. Hei. Jeg har nettopp startet med artsfiske, og skulle gjerne fisket noe grønn- og gressgylte.

    Har fisket endel på trolla, og har fått en god del bergnebb, samt noe berggylter. Men det virker ikke som det er noe grønn- og gressgylte der.

    Noen som har noe tips om hvor man skal fiske for å få disse to artene?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.