Gå til innhold
Fiskersiden

Alangaker

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alangaker

  1. Siden du bor der du bor er et godt tips også å stikke innom Grønberg Sport og preike litt. Stein Grønberg kan myyye om både sjøørret- og brunørretfiske i Kristiansandsregionen, i tillegg er butikken et samlingssted for mange dyktige og kunnskapsrike fiskere.

    Så kikker du på dette kartet: http://www.njff.no/portal/pls/portal/docs/1/29181014.PDF og stikker og kjøper fellesfiskekortet for alle vannene når du først er innom Grønberg.

    Dersom du skulle finne på å bli fiskesugen på andre arter enn ørret er Vest-Agder ikke akkurat verdens navle, men abbor, røye og bekkerøye finnes det endel av. Så finnes det et og annet vann med karpefisk hvis det skulle friste en vakker dag.

    Setter veldig stor pris på tipsene :) selvfølgelig frister de andre artene også, men man må starte et sted :) fellesfiskekortet er allerede kjøpt på sporten i vågsbygd, men jeg kan alltids ta turen inn Grønberg å slå av en prat :)

    Hvor ligger så disse vannene med karpe? :)

  2. Hallo!

    Ser det er mye erfaring ute å går så jeg prøver meg på en post. Jeg er helt ny innen ferskvannsfiske (og det lille jeg har av erfaring fra fiske tidligere kommer fra barndommen). Har nå endelig fått prøvd ferskvannsfiske for første gang, og er frelst uten å få noe på kroken enda.

    Det jeg lurer på er hva du/dere med erfaring har å si til en fersking som meg. Hva er de 20% innen ferskvannsfiske som får virkelig fart på sakene?

    Selv bor jeg rett utenfor Kristiansand i Vågsbygd, så farter en del rundt ved vannene her.

    Setter stor pris på alle de tipsene jeg kan få :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.