Gå til innhold
Fiskersiden

Hentesveis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hentesveis

  1. Nå er ikke jeg noen erfaren fisker, jeg har nettopp gjenoppdaget fiskegleden etter 16-17 år uten ørretfiske, men jeg elsker stanga! Kjøpte CX til meg selv og BX til broderen, og vi er veldig godt fornøyde begge to :thumbsup:

    Veldig morsom stang å få ørret på. Fisk på 300-400 gram hittil, men skikkelig moro. Man merker at det er liv i andre enden!

    • Like 1
  2. Jeg var innom en forretning for å få spolt på sene på min Mitchell Mag-Pro Extreme 200. Siden det på spolen (den i carbon/alu) stod at kapasitet var 110 meter 0,18, så ba jeg om dette. Etter påspoling fikk jeg beskjed om at denne spolen egentlig var beregnet for Fireline, og at de derfor ikke fikk mer enn 65 meter 0,18 på den.

    65 meter holder jo i utgangspunktet greit, men jeg lurer likevel på hva dere anbefaler at jeg setter på spolen neste gang?

  3. Jeg var innom GERO i dag og kjøpte denne snella. Med 50% rabatt på ordinær pris betalte jeg dermed kr 1.249,- for den :thumbsup:

    Jeg skulle egentlig innom for å se på ei ny stang til min Shimano Symetre 1000FE, da jeg har vært litt misfornøyd med min Zebco Snapshot 2.

    Jeg falt for en Shimano Beastmaster CX STC 180/210, som jeg fikk for kr 849,-. Da jeg tittet på Mitchell Mag-Pro Extreme 200-snella falt jeg pladask for den. Jeg tenkte at min bror kunne få arve min Shimano Symetre 1000FE, og den gamle Zebco-stanga, men så fikk jeg plutselig litt dårlig samvittighet... hvorfor skulle jeg gi ham ei stang som jeg selv er misfornøyd med? Det ble til at jeg kjøpte nesten maken stang til ham, en Shimano Beastmaster BX STC 180/210. Jeg tror dette var den forrige modellen.

    Jeg gleder meg allerede til å prøve Shimano Beastmasteren sammen med Mitchell Mag-Pro Exstreme!!! :D

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.