Gå til innhold
Fiskersiden

vandringsmann

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vandringsmann

  1. Hei! og takk for artig rapport. Jeg var nylig i området selv, dog litt lenger vest. Jeg hadde lille myrvatnet som mål, men turen opp fjellet fra Øvstabø var brattere enn jeg hadde trodd på forhånd, jeg la meg derfor ned ved beritttjørn. Her hverken så eller kjente jeg fisk, men det var en fin plass, og nok av steder å slå opp teltet. Om man går fra Øvstabø og skal videre mot lille myrvatn kan dette være en grei plass å stoppe underveis.

    Håper du skriver en rapport når du en gang kommer deg til området rundt lille myrvatn, fortsatt god tursommer ;) 

  2. Hei! Jeg har planer om å kjøpe meg ny fiskestang tiltenkt dorging etter ørret da stangen jeg bruker nå er altfor myk. Stangen vil bli brukt til dorging etter sjøørret og større innlandsørret, så stangen bør være i 10-30 gr. sjiktet. Prisen må ikke overstige 2000,- . Noen på forumet som kan anbefale en stang som fyller disse kriteriene? 

  3. Hei. Jaa, vanskelig med agn i Bergen området. Spørs når skal du fiske? Hvis ikke i helgen kan du forsøke å bestille på Campellen eller Salarsport leverer ganske rask hvis de har vare til stedet. Hvis haster, jeg har litte grann igjen i kjøleskapet. Sende meg PM hvis det haster

    Takk for hjelpen! Da var maggot bestilt fra salarsport for andre som eventuelt måtte lure på det samme :)

  4. Hei, håper dette er passende underforum å poste i :) jeg har nå forsøkt å få tak i maggot på ulike butikker i bergen og omegn, men det viser seg vanskelig på denne årstia. Har vært på xxl og mxsport lagunen,sportsbutikken på bergen storsenter og fiskebutikken på engen i sentrum vet noen om en butikk i Bergensområdet som selger maggot nå?

  5. Var oppe i bymarka her en dag, der begynner isen å smelte, men du skal nok ikke langt inn i landet for å finne helt islagt vann vil jeg tro

    Har begynt å komme seg, går an å fiske på ett par vann i aust agder, men virker som fisken ikke er helt våkna ennå :P har ikke fått noe hittil hvertfall, så jeg tipper vanntempen bør opp noen grader til før det blir skikkelig liv?

  6. Hei alle fiskeglade mennesker! Jeg har vært interessert i fisking, og særlig innlandsfiske i en god stund nå. Jeg har fisket mer og mer de siste par åra, da hovedsakelig etter ørret. Men jeg har aldri vært så heldig å få hverken røye eller bekkerøye, og har satt meg som mål å få dette til i 2015. Jeg har søkt rundt på nettet, men sliter med å finne noen ferske rapporter eller tips på røyevann. Om det er noen som kunne tipset meg om vann eller generelle områder/vassdrag hvor det fortsatt er mulig å få disse flotte fiskene på kroken ville jeg vært evig takknemlig. Helst i grimstad/froland området, men tar gjerne med meg fiskestanga over fylkesgrensa også om det er det som skal til. Til gjengjeld kan jeg kanskje gi ett tips eller to til noen fine ørretvann :thumbsup:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.