Gå til innhold
Fiskersiden

Furunes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Furunes

  1. Enkelt og greit, er det lov å sette garn i elver? Har søkt på nett og spurt litt rundt, men finner bare lokale bestemmelser. Vet at det ikke er tillatt å sperre elver og vassdrag, men det er alt jeg har funnet ut. Noen som vet?

  2. Hei Lorntz. Reinsjøen på frolfjellet har jeg prøvd en del ja, ettersom jeg har hytte der. Har aldri fått på stang der, men en og annen på oter. Tok noen på garn i sommer og tar som regel noen på isen fra nyttår og utover. De største er vel 3-4 hekto. Kjempefint turterrenget, men det er artigere å fiske andre steder, der de er flere og større.

  3. Hei. Vi gjorde oss akkurat de erfaringene som cannonbang nevner. Det første hullet lagde vi ganske stort. Lekta vi brukte under isen kunne Vært lenger. Vi prøvde å bruke ei grein som deler seg, men den ble for glatt mot lekta så det funket ikke særlig bra. Derfor var jeg nedi med hånda. Neste gang blir det ei lengre lekt, neoprenhansker og kanskje litt bedre tid. Prøver igjen en kveld, så skal det komme rapport. Forøvrig ingen fisk i garnet idag.

  4. Er ny på forumet og har nå satt mitt første garn under isen. Det var en kald fornøyelse i 10 kalde, 20 cm stålis, mange hull i isen, handa ned i hvert hull for å skyve en pinne med snor under isen. Gleder meg til å dra garnet i morgen. Dette er et tusenbrødrevann som absolutt trenger å garnes.

  5. Hei. Noen sier at det er bra fiske i Feren, mens andre sier det er dårlig. Feren er så stor at man må vel være kjent med de gode fiskeplassene for å lykkes. I Funnsjøen har jeg hørt at det tas mye ørret på 1/2 - 1 kilo. Har tenkt å prøve Funnsjøen, men har ikke kommet så langt enda. Går som regel vestfra, fra Levangersia. Del gjerne erfaringer fra sjøene.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.