Gå til innhold
Fiskersiden

Hrafn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    141
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hrafn

  1. Hei,

    Jeg er egentlig mest fluefisker, men har i det siste fisket litt med haspel.

    Det er vel ikke til å legge skjul på at pengene mine går til fluefiske, noe som igjen resulterer i en del ymse slag av kvalitet på haspelstenger.

    "Heldigvis" for økonomien min har jeg forelska meg i Slate stengene innen fluefiske, og lurer litt på hvordan haspelstengene dems er.

    Er det noen av dere som har erfaringer med dem?

    Jeg brukte Steelhead nå sist, og det er bare en del som ikke har knekt og blitt bytta enda, så jeg går aldri tilbake dit. Mulig jeg har vært uheldig.

    Jeg kjøpte en Speedmaster nå på messa på Lillestrøm som jeg skal bruke til sjøørret og smålaks, men trenger en til noe annet formål.

    Noen som har prøvd Slate haspel?

  2. Skal til Gotland på sjøørretfiske, har blitt anbfalt å kjøpe vadestav. Kan sikker være kjekt å ha hvis bølgene blir store.

    Har funnet Scierra på skittfiske til 449, Vision til 559 hos Baardsen, Guideline til 399 hos Komplettfiske.

    Hvilke av disse er bra, eller er det andre i samme prisklasse som anbefales?

    Jeg har ikke noen tips angående vadestaver og hva som er bra, men det er nok noe du bør bruke uansett på Gotland selv om det er store bølger eller ikke. Det er noen vanvittige undervannstrømmer og plutselige dybder/sprekker der. Om det er noe i forbindelse med de Raukene som er der eller ikke aner jeg ikke, men noe er det :unsure:

    Var ved Åminne i fjor sommer, men hadde alger i begge ender så jeg fikk ikke fiska.

  3. Jeg kan sikkert lage en normal DVD av det, og uploade et iso image om du vil se hele. Det er litt bedre kvalitet enn det som kommer over nettet, men i tillegg så er det veldig mye dritfilming som sikkert ikke er så veldig intressant å se for de som ikke var med på turen.

    Ligger også litt fler bilder her:

    http://www.geironimo.com/gallery/thumbnails.php?album=29

    Der er også guiden, Scott MacKenzie, avbildet om du vil bruke XXL Adventures. Han var på Villmarksmessa i fjor, og kommer tilbake i år.

  4. Vår annonsør XXLadventure har 3 turer til Canada i programmet, og de kan ofte skreddersy opplegg- du kan jo prøve en henvendelse dit :lol:

    http://www.xxladventure.travel/index.php?o...=fiske&vmcchk=1

    En kamerat og jeg brukte XXL Adventures i 2006. Guiden de har er en fantastisk bra fyr.

    Vi hadde en helt overlegen tur med mange gode opplevelser og minner.

    https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?...topic=17041&hl=

    Det er linken til rapporten jeg skrev etter turen.

    (Om noen skulle stusse over bildene så er det XXL Adventures som har benyttet mine bilder til promotering av sine produkter, og ikke jeg som har rappa dem for å skryte på meg fisk :) )

    Det anbefales på det sterkeste.

    Beste tipset jeg kan gi deg er å ta med videokamera. Jeg har surret sammen en times film fra turen som jeg sikkert har sett 20 ganger nå!

  5. Er den HELT jevn, selv på slakk innstilling? Merker et lite rykk/ujevnhet i min når jeg sveiver den ved svak brems. Men gidder ikke sende tilbake ;)

    Pass på å ikke mist den i bakken, snellehuset knekker lett.

    Jeg skal ikke si det 100% bombesikkert at den er helt jevn på det letteste, men jeg har ikke merket noe ulumskheter med den. Det er vel ei snelle som koster godt over tusenlappen i utgangspunktet, så at det er noe gjennomgående feil høres rart ut, men man vet aldri ;)

    Tenkte jeg skulle ta storrengjøring og rydding i fiskeutstyret i kveld, så da kan jeg sjekke det nøye og komme tilbake til deg.

    Prima har 50% på det meste ihvertfall. Noen Simms vester og sånn som koster full pris tror jeg, men vadebukser, vadejakker, stenger, sneller etc etc er 50%

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.