Gå til innhold
Fiskersiden

_epic

Medlemmer
  • Innholdsteller

    157
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _epic

  1. BitComet her også!

    Fungerer klokkerein og man kan huke av det man vil\ikke vil laste ned. F.eks en glimrende funksjon når jeg skal lage skoledisko-på-tidlig-90tallet-album :) Hvor mange av artistene hadde mer enn 1 hit per album i den tiden?

    Selective downloading er et ikke-argument. Det sorterer unner need-to-have og støttes av alle klienter som er verdt å vurdere. :P

  2. Azureus? Java i et C++ miljø er mindre stabilt og trekker mer ressurser enn en native klient.

    BitComet blokeres av en del trackere og den har mye buggy good-for-nothing funksjon.

    BitLord mener jeg bygger på BitComent 0.55(eller noe rundt der) kjærnen og har forsatt barnesykdomer. Sist jeg sjekket støttet den ikke DHT.

    µTorrent er ikke bug-fri, men man slipper i det minste java(Azureus), blokering(BitComet) og man ser lite til temp-filer som henger på 100%(Bitlord).

  3. Av fluer tror jeg du bør satse på imitasjoner av reker, tobbis og kutlinger.. og noen alge/brødfluer til multe. Stanga er et svært godt valg også til duppmeite etter multe. Jeg fester(google: polmar knot) multien i en liten svirvel over duppen for å redusere slitasje og tvinn. Mono gejnnom duppen, dereter en svirvel til og 3,5m-6m 0,24mm-0,28mm fluorocarbon. Nevnte jeg multe? :)

  4. For å si det på en annen måte så skal all laks og sjøørrett tatt under dorging innenfor vernesonen gjennutsettes "død eller levende". Det samme gjelder laks og sø tatt fra båt innenfor vernesonen i tidsromet 5/8-30/4.

    Mer gennerelt gjelder gjennutsetting også for laks og sjøørett tatt under fiske fra båt med mer enn to snører(pr. båt) og mer enn et agn pr. snøre. Og for fiske fra land ved bruk av mer enn et snøre(pr. fisker) og ved bruk av mer enn to agn.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.