Gå til innhold
Fiskersiden

herrthf

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av herrthf

  1. Tar opp igjen denne, med sikkert forumets dumeste spørsmål😂 Prøvd meg en del i Nedstrandsfjorden etter lange å brosme, men på dei turene jeg har hatt har jeg kun fått en lange på 9.4kg.

    Fisker med bom med 2 opphengere å slep å prøver å fiske langsbunn av skrenter, men er det der som strekene i sjøkartet ligger tett eller tett å større mellomrom nede jeg skal fiske? Å om det er best mellom disse strekene eller prøve mitt på en strek? Håper dere forstår hva jeg mener med dette, bjunner å bli litt lei etter alle bomturene hehe. Skal prøve å legge med et bilde på noen av det plassene jeg har prøvd.

    Setter stor pris på svar.

    Thomas

    post-31480-0-58642400-1457202026_thumb.p

  2. Noen som har erfaring me å dra opp dregg med denne båt typen? Synes det ser litt spinkelt ut der jeg kan feste dreggen når jeg skal dra den opp, tenker da på den metoden der jeg drar den opp med hjelp av blåse. Går helt sikkert fint, men vill værr sikker så jeg ikke ødelegger båten til svigerfar hehe.

  3. Hei, tenkte å begynne med havfiske, da svigerfar har kjøpt seg båt jeg kan bruke omtrent når jeg vill. Har stang å snelle, usikker på merke nå siden jeg ikke er hjemme, men snelle ble kjøpt av onkel i statene, å han så det pleide å bruke den til småhai, så rekner med den er god nok til mitt bruk. Så det jeg lurer på er hvilket utstyr jeg trenger til fiske av Torsk,lange å kveite.

    Bor på Bokn mellom Haugesund å Stavanger så tips til plasser å fiske mottas også :-) takk på forhand.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.