Jump to content
Fiskersiden

crom

Members
 • Posts

  909
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by crom

 1. Fin plass, har vært der på vinter'n, men der må du ha båt. Både for å fiske og komme til og fra. Ville funnet noe annet, hvis ikke det var dorging etter ørret du var ute etter. Møsvatn er ett stort vann, og klart du kan få fisk fra land der også, men min erfaring er at det ikke er lett :shiftyninja:

 2. Ny (bi) art under laksefiske: Abbor.....tjohoo, går så det suser detta :ass:

  Men nå drar jeg på seriøs fisketur, en uke i Namskogan, Brekkvasselv. Der håper jeg røya biter, og ikke bare trykker på dypet :showoff: Ørret er bankers :rock: Sees om en uke ca, ikke dekning der jeg drar :coldb:

 3. Hva med å innføre en fisketrygd-avgift (symbolsk sum selvfølgelig) igjen? Dette kunne være en glimrende måte å informere om regler som minstemål og freda arter f.eks. Jeg må si at det er en skremmende liten del av vanlige folk som kjenner til regler og freda arter......

  Helt vanlig å fortelle at man har satt garn etter sjøørret eller krabber for den saks skyld. Hobbyfiskere vet rett og slett ikke bedre.

  Er jo ikke uvanlig i andre land at man løser en form for avgift (for landet) før man får fiske.

  edit: ser at det allerede er nevnt liknende forslag nå ;-)

 4. Denne veien er rett, du fester svivel i ringen ved pil og sene ut til sluk/wobbler etc i svivel til venstre! Ringen vil gli opp i knekken der, og hvis fisken napper, sklir den forover og du får mindre motstand.

  34s4etd.jpg

 5. Må bare vise frem laksen fra Kjerrahølen i går, Skikkelig bamse dette. :rock:

  Var selvfølgelig kompisen som fikk den, men eminent hovet av undertegnede, om jeg får si det selv :showoff:

  Var ikke borti annen fisk ,annet enn noen opptygde mark i forkant av fangsten :notfair:

  Vitale mål, 16 kg, 121 cm lang og 61 cm! rundt buken!!

  iqbek8.jpg

 6. Multi krever trening! som flere sier. Jeg ville byttet til en multisene i mindre dim. hvis du ikke bruker det allerede. Bruker selv fireline 0,12 -0,15mm til mye av fisket mitt, og kaster mye lenger enn jeg ville gjort med monosene i tilsvarende bruddstyrke/kg. Du bør vurdere 0,17 f.eks. til de tyngste slukene dine.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.