Gå til innhold
Fiskersiden

Hokusai

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hokusai

  1. Hei, kanskje litt dumt spørsmål, men jeg er vant med bombardaene til Abu, men valgte å kjøpe en Milo Ørretbomber da jeg ikke fant annet i riktig vekt. Uansett: Denne bomberen er rød i nedre del, og har et synlig lodd inni kula, nær røret. Derfor lurer jeg på om disse skal monteres motsatt vei, altså med den røde enden mot stanga og røret mot sluken? Jeg fikk iallefall fryktelig til linetvinn av å montere den på vanlig vis.

    Fisker med rapala hvis det har noe å si.

    Takk for alle svar!

  2. Okay. jeg er ikke fastlåst til tele eller en spesiell lengde, men er mer opptatt av å greie å kaste "ut dit". bør jeg heller se etter laksestenger i 9'-12'-lengder?

    denne pakken ser interessant ut, men da havner jeg litt over budsjett:

    http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fiskesett/Haspelsett/Northern-Lite-11-10-50g-Aernos-XT6000-Stang-snelle162376-p0000167971

  3. Tenkte å kaste med sluker og spinnere, opp til 40g, (stingsild, atomsild, droppen osv.) eller med bomardier-dupp på lette/små sluker og spinnere. Dette er utstyr jeg allerede har, men desverre så har stang og snelle jeg brukte til dette (et billig sjøørret-sett) blitt ødelagt over sommeren, så nå har jeg bare et lett 7-21g sett med 8'-stang.
    Duppfiske er ikke noe jeg har hatt mye hell med, men gjør litt av det også. Bunnmeite kunne også være artig å prøve, men har ikke gjort noe av det til nå.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.