Gå til innhold
Fiskersiden

bkc

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av bkc

  1. Jeg har en fiskekum i båten. Tenkte meg at jeg kunne holde sei og torsk levende der for å ta jobben med avlivning og bløgging når jeg kommer til bryggen. Har dere gjort dere erfaring med sånne kummer? Mine fisker virker å bli slappe oppi der og legge seg på siden.

  2. Hei!

    Jeg fikk 6 sei for 2 uker siden. 2 av dem er på 12 kg tilsammen. Dette er på stang. Du kan prøve å bruke sild som ang det har fungert for meg. Så lykke til. Det er nok av fisk i Oslofjorden.

    Det er jo fint å høre. Har hatt en liten fiskepause etter at båten kom på land og kveldene ble mørkere. Men jeg har en pakke agnsild i fryseren, og nå er det på tide å prøve fiskelykken igjen

    -Bjørn

  3. Har investert i et Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 nettbrett, hvilke sjøkart anbefales til dette?Har sett litt på noen fester, fins vel mange alternativer men hvilke anbefales?

    Jeg har RS appen på min androidtelefon telefon. Den er gratis, men kartet for mitt område kostet kr. 170.

    Appen har endel andre nyttige funksjoner også

    • Like 1
  4. Takk for utstyrerådene, Cral. Jeg er ikke kommet så langt ennå, så idag dro jeg ut med det jeg hadde fra før. Jeg la meg til under Oscarsborg festning, like vest for jeteén, og hadde på en hekle pyntet med grønne perler og en blank slidesluk i enden.

    Det tok ikke lang tid før jeg hadde de to som vises på bildet pluss et knøtt av en sei som jeg slapp fri. Like etterpå var det noe som fikk snøret mitt til å ryke.

    Jeg målte den minste torsken da jeg kom hjem, og den burde nok vært satt utigjen. Neste gang har jeg med en mal for minstemålet.

    fangst1.jpg

    • Like 4
  5. Hei. Mitt første innlegg her.

    Jeg har en båt i Sandspollen i Hurum som jeg liker å fiske ifra. Når jeg dorger i området får jeg gjerne makrell, men jeg skulle også gjerne hatt noe annet som f.eks. torsk og sei. Jeg har forsøkt å kaste med sluker som stingsilda og møresilda, men utbyttet er svært magert. Kun en liten lyr.

    Er det noen som kan gi meg et tips om fiskemetode og redskap.

    Hilsen Bjørn

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.