Gå til innhold
Fiskersiden

Doffen69

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doffen69

  1. Sitter også med samme problematikken som deg, Lars-Aksel. Skal sende en bestilling på deler en av dagene. Men veldig usikker på hvor det er mest nyttig å legge pengene. Men ender nok opp til slutt med listen som Abbor har beskrevet tidlig i denne tråden. Men det koster noe mye å ta alt i et jafs. Har tenkt å bygge opp to stykk for laksefiske.

    Gjør også oppmerksom på at det ligger ute en Ambassadeur 6500 CS MAG på Tradera.com. En selger som har kallenavn 61444 som har lagt ut disse for salg. Det er ham jeg har kjøpt snellene av nylig.

  2. Da blir det ganske sikkert sendt en bestilling til 'Uffe' i nærmeste fremtid. :mobile:

    Bare litt i tvil om hvor mye som skal bestilles i første runde. Men må uansett ha tak i Yellow Rocket Oil, og godt fett/grease for dette bruk, så det er nok like greit å få alt med i en bestilling.

    Var innom Jakt og Friluft i Arendal i dag, men de hadde ikke Power Pro inne.

    Når dere bruker trimmede Ambassadeurer til sjø-fiske. Hvordan går dere frem med vedlikeholdet på såpass trimmede sneller? Har til nå brukt standard sneller. Jeg skyller dem i ferskvann etter bruk, men det kan gå noe tid mellom hver gang de ser olje.. Bør de demonteres og smøres etter hver tur?

    Ble også til at jeg kjøpte en tredje CS MAG. Men det tar nok en stund før den kommer til Norge. Har i tankene å bygge denne om til en 5500 størrelse. Noen som vet om det går eller har gjort det før? Har aldri sett 5500 CS MAG originalt. Eksisterer den?

    Har ikke studert tegningene på disse ennå, men i tankene er det bare stativet og snørefører-systemet som er forskjellig. Men det kan være ting jeg ikke har tenkt på her.

    Har mest fisket med flue i elvene etter laks tidligere, ikke brukt sluk der på mange år. Men det endret seg i sommer. Var et par turer i Namsen, og det var ikke mulig å rekke ut til laksen med flua de stedene jeg fisket. Så da ble det sluk. Og neste gang blir det med et par slukstenger i andre elver også. Med Ambassadeur (og kanskje en med en haspel til de minste slukene).

    Det er noen ganger det ser ut til at sluken er en mere effektiv laksefanger enn flua.

  3. Har kjøpt meg to stykk 6500CS MAG, av siste typen gå, samme som tinf beskriver han har skaffet seg et eksemplar av. Kastet litt med en av dem, med mono 0.40, men føler ikke at den er så veldig sprek slik den er nå. Har en gammel C3 CT MAG Elite (uten snørefører) som gjorde meg interessert i disse snellene. Men føler at den nye CS MAG'en ikke er helt på trimmen ennå. Det er jo en del mindre leamikk som beveger seg i CT-typen, så i utgangspunktet er det vel mulig å kaste lenger med CT-typen enn CS-typen. Men snørefører er en stor fordel når det blir mange kast. Ønsker å gjøre i alle fall en (helst begge) så gode som mulig. Ser det kommer til å koste, men alt som er moro, koster vel (skjorta)?

    Sendte en mail til sportfiskeboden, men svaret jeg fikk derfra var at trimsettet som dem hadde, ikke passet CS MAG. ''Trimmet passer endast Rocket-modellerna''.

    Sendte også en mail til Reelman, og han nevner ikke noe slikt.

    Er det noe spesielt jeg må se etter og/eller kontrollere, for å bestille deler, og hvem er de beste å bestille fra?

    Har noen her inne oversikt over snørekapasiteten på den grunne spolen til 6500?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.