Gå til innhold
Fiskersiden

Eikehaug

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eikehaug

  1. Bra svar!

    Ser for meg at feks blodferskt kamskjell, o-skjell må funke fett også! Det er hvertfall oljete og tilsynelatende full av lukt! O-skjell er jo som blåskjell bare 10x så stor og mye fastere i kjøttet. Som dykker kan dette samles i hopetall! Men strandkrabbe ser jeg for meg er knusegodt til både torsk, havmus,lange og brosme! Tror det må prøves! Kom gjerne med flere godsaker! :)

    Sypike og lyr funker svæært dårlig!

  2. Takk for tips! Men jeg ser det er mange som sverger til sirkelkrok når de fisker på dypere vann.. Har bare fått småfisk på grunna med sirkelkrok, og de kroker godt! Så og si umulig å unngå å skade fisken for å få ut kroken når den er svelgt!

  3. Er ganske sikker på at.det er sirkelkrok ja.. Sliter med å laste opp bilde! (fra mobil)

    Mulig eg venta for lenge med å stramme opp! Talte rolig til 5 etter eg så at det var stabil aktivitet på stanga. Gav gjerne litt mye tilslag i forhold til kroken..

  4. Hei! Er temmelig ny i meitefiske, så har mye å lære. Fikk meg noen sirkelkroker fra ebay for noen dager siden, og fikk meg en liten tur ut for å prøve de på et glide tackle. Fisket på ca 50 meter med reke og makrell som agn. Fikk en del knurr og noen små torsken. Men problemet er at kroken (5/O) ble svelgt av alle fiskene! Hva gjør jeg feil? Tilslag? Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.