Gå til innhold
Fiskersiden

fjæra

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fjæra

  1. Hei. Jeg er ute etter og starte med sjøfiske fra land. Har ikke så mye erfaring fra tidligere. Jeg tenker at slukfiske vil være det letteste og starte med. Og så får jeg heller avansere til kystmeite med tiden.

    Det jeg ikke blir klok på er hvordan utstyr jeg skal gå for. Hovedsakelig er det torsk og sei som er mulig og få det jeg blir og fiske.

    Område som blir hovedplassen jeg blir og fiske på er berg, med bratt bratt skråning ned til havet. Bunnen er langgrunt. Det er vist vanlig og sette seg fast i bunnen og miste sluker på denne fiskeplassen, men kaster man langt nok ut så er det veldig godt fiske der. Så jeg trenger ei stang som gjør det lettest mulig og kaste veldig langt. Har sett på Youtube at de bruker surf stenger, men er ikke sikker på om det er slik stang jeg skal ha. Men det ser ut som det er slike stenger som er populære for og kunne kaste langt.

    Jeg har ett budsjett på 3-6000 kr for stang og snelle. Ønsker ikke og legge for mye ned i det, hvis det viser seg at slik fiske ikke er noe for meg. Håper at dere kan dele deres kunnskap med meg, slik at jeg får kjøpt riktig og godt utstyr.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.