Jump to content
Fiskersiden

Tristankn

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Tristankn

 1. Hei,

  Vi er en liten gruppe som denne helgen reise noen dager til sørspissen av Senja, med hovedmål å fiske etter kveite. Vi har lite erfaring med dette fisket og kunne gjerne trengt noen tips. Vi har utstyr til både fiske med agnfisk og jigg, og er hovedsaklig på utkikk etter hvilke plasser som er verdt å besøke. Hvilke dyp er det kveita befinner seg på nå på denne tiden? Evt hvilken områder oppsøker den. Noen som har noen erfaringer å dele fra området vi skal til? Skal holde til i Skrolsvik.

  Takk på forhånd for alle tips!

 2. Bruker å ha en brun Jensen til vann der det er kanibaler og en gul Dirty Harry som ren provokasjonssluk. Sistnevnte er førstevalg til kaldt vann tidlig på året og vill nok fungere i fjellet også hvis været slår seg vrangt.

  Tenker du på den gule med svart rygg? Er ikke Dirty Harry ute av produksjon?
 3. Prisklasse kan være greit å nevne. I midtsjikte finner du Shimano Technium, jeg antar at 2500 størrelsen vil passe deg best.

  Jeg er iallefall veldig fornøyd med mine to. :)

  Ja eg sikter meg inn på alt mellom 1000-2000, men helst i det billige sjiktet av det, liker kvalitet, men blir helst bare en 10-20 turer i sommer
 4. Ville ha klart meg lenge med kobber/rød spesial til soldager og sølv/rød spesial til overskyede dager. Begge i 12 gram. Har også med en sildesluk eller to til vann man vil nå langt ut i.

  Hvilke sildesluker ville du anbefalt? Altså noen konkrete, er der eg ikke helt klarer å bestemme meg hahah
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.