Gå til innhold
Fiskersiden

Datasmurf

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Datasmurf

  1. Den 10.3.2019 at 20.05, J.P skrev:

    Vet du noen om det ble velykket?

    Ble behandlet 3/4 vann og bekken i Malvik/Hommelvik marka også i 2018. Blir spennende å se om Gjedde med førerkort for bil holder seg unna fremover!!

    Sika ble vellykket ifg. en artikkel i avisa Sør-Trøndelag. 

    https://www.avisa-st.no/nyheter/2019/06/27/Først-utryddet-de-gjedda.-Så-fisket-de-hundrevis-av-ørret-med-elektrisk-fiskestang-19369342.ece

  2. Hei! Jeg leter etter en bok vi hadde for mange år siden. Boken var - så vidt min far og jeg husker - skrevet av en danske (skjønt, det kan ha vært en annen skandinav, også), og tok blant annet for seg fiske etter en eller annen haiart (om jeg ikke husker helt riv ruskende galt) ved Guernsey eller Jersey i Den engelske kanal. Vedkommende dro også til Alaska / Canada. Min far kjøpte boken på tampen av nittitallet / starten av totusentallet, den gang han drømte om å bli sportsfisker (det ble aldri noe av det).

    Er det noen som vet hvilken bok det kan være? Synes å huske at den hadde hvite permer med et bilde av blått vann i fart, og muligens med både fisk og båt på seg, men det kan være jeg er helt på bærtur, også.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.