Gå til innhold
Fiskersiden

Svendinfiskervenn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 629
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Profilkommentarer skrevet av Svendinfiskervenn

  1. TrondheimTech har begått podcast sammen med adressa.no. Sakte, men sikkert, tar vi over teknologinyhetsverden. Hovedspørsmålet denne gangen er hvordan få Telenor til å betale deg milliarder, det kan altså lønne seg å gi det en lytt.

  2. Mine gode og dyktige venner i Assistep er i full gang med å levere sin "rullator for trapp". De gir de eldre trappa tilbake!Les denne artikkelen og tenk om det kan være noe for noen i din familie? http://www.froya.no/nyheter/tok-trappa-for-f%C3%B8rste-gang-p%C3%A5-syv-%C3%A5r Halvor Wold Eirik Gjelsvik Medbø Ingrid Lonar

  3. Alle som er kule skal på NM i sjøisfiske på Lygnin neste helg. Påmeldingen går straks ut, så vil du òg være kul, meld deg på nå! http://www.hooked.no/artikler/klart-for-nytt-nm-i-sjoisfiske

  4. Venner i Trondheim, dette arrangementet tror jeg mange vil ha glede av å få med seg. Spesielt om man liker teknologi og entreprenørskap.

  5. Nå kjøpte jeg nettopp min første dings på Kickstarter. Dette spillet er laget av folk fra NTNUs Entreprenørskole, noe som er ekstra gøy. Det aller gøyeste med det er at de har solgt for nesten 100.000 kroner siden de startet å selge for 20 minutter siden.

  6. For en som slite med å få med seg rød og grønn mann på gatelysene, så e det smått utrolig ka Vidar Hansen får til ved å lese kroppspråket til folk. Se her for eksempel: http://www.aftenbladet.no/tv/Mentalisten---Episode-3---Bildrommen-3638504.html?paging&section=tvaftenbladet

  7. Fine folk som kan fikse lyd, finnes dere?Trenger å lage en fil som har 30 sek med f.eks. 11khz, og en fil som har samme første 30 sekund, men i tillegg 15 sekunder med gradvis mer behagelig frekvens, kanskje både i intensitet og frekvens. Er det noen som kan ta på seg et slikt øredøvende oppdrag så skal de ha evig takk og ingen tinnitus!Hvorfor? For science!

  8. Ein festdag for alle så bryr seg om industri, arbeidsplassar, teknologi, og ikkje minst - Karmøy! Det har lenge vore snakka om ny produksjon, og nå blir det altså. Ikkje kvar dag det vedtas å bygga ut for 4 milliardar utforbi stuedørå. Tar meg et ekstra glass vatten for den.http://www.h-avis.no/Hydro_bygger_ut_p__Karm_y-5-62-13273.html

  9. Karmøy sentralstasjon. Ish

  10. Leter etter venner og kjente som har kjøpt annonseplass i aviser, på nett, fagblader og liknende. Send meg en melding om du har det, så kan vi kanskje løse noen verdensproblemer sammen :)

  11. Søker hjelp fra noen med dype excel-skills. Helst før jeg går løs på både pc og skjerm.

  12. Fra nå av foretrekker jeg å bli titulert som "skipper Kolstø". Det var alt. Takk.

  13. Årets random: Kjenner jeg noen som er i nærheten av Fåberg?

  14. Noen som har vært på Malta eller Sicilia? Anbefales? Frarådes? Kjøyr debatt!

  15. Skigående venner: jeg har kjøpt meg skøyteski, men mangler i likhet med alle butikker skøytesko. Vet noen hvor jeg burde lete etter slikt? Svar belønnes med spektakulære fall i bymarka.

  16. Mine flinke og lovkyndige venner på Facebook: Om jeg har sendt en vare til reklamasjon til produsent av en vare jeg har kjøpt, og ikke til selger, må jeg da dekke porto?

  17. Årets første 4 fisketurer har vært like vellykkede som norwegian på langdistanse. Nå står nr 5 for døren. Kan hundre minusgrader og en sunnmøring (nord?) være det som snur utviklingen?

  18. Noen i Trondheim som har et par vadere til låns i kveld? :)

  19. Fantastiske Vamp spiller i Trondheim i morgen kl 1900. Jeg har to billetter jeg vurderer å selge, er det isåfall noen som er interesserte? Stedet er verkstedhallen på Svartlamoen, så det blir intimt og fint, vil jeg tro!

  20. Karrieren som omreisende salgsmann starter bra. Ble spydd på av et barn på flyet i dag. Å, mon tro hva morgendagen vil bringe?

  21. Utfordrer hvem som helst i Trondheim i sjakk. Spiller om runder selvsagt. Hvem tør?

  22. Har noen en dypvannskai (min 15m dybde) til disp i Trondheim? For science!

  23. Føkk Oslo, Trondheim calling!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.