Gå til innhold
Fiskersiden

Belge

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Belge

  1. I oslo by selger makrellfilet så det griner på Kiwi. Skukke tro det var helt umulig i Bergen heller? men det er blokkfryst seff

    Er det noen som spiser dette? Har selv brukt det som agn, men ville aldri finne på å hive disse slappe illeluktende filetene i panna.

  2. Jeg har vært ved Skiphelle noen ganger.

    Området der har flere fine (ja det er pent der også) plasser for fisking. Det kan riktignok være litt værhardt hvis det blåser. Har opplevd at det har vært nesten vindstille i Oslo, mens jeg nesten har vært redd for å blåse på sjøen der ute. Elle, som ligger litt før skiphelle har også flere fine steder å stå. Om man ønsker finnes det også brygger man kan fiske fra. Har stort sett fått torsk, sjø-ørret, flyndrer og knurr.

    Om sommeren er det sikkert stappfult med folk der.

    Noen bilder

    skiphelle-ekeberg.jpg

    bedrift313_uTSIKT3.JPG

    bedrift313_skiphelle.jpg

  3. Det er 100 m fra utløpet ikke sannt ? Regnes hele bukta som utløp eller er det akkurat der bekken renner ut. Har tenkt å fiske ute på tuppen til høyre for stranden (til høyre når du ser ut mot sjøen). Det burde vel være langt nok ?

  4. Takk for flotte svar.

    Ser jo forresten at det er et kapittel om peeler crabs i Sea Anglers Guide to Baits and Rigs. Der står det at man skal ta av skallet, men hva er da poenget at man skal ha tak i krabber som bytter skall allerede. Er det de som er enklest å ta av skallet på kanskje ?

  5. De siste gangene jeg har fått fisk (Torsk og flyndre) fra land ved Drøbak har jeg merket meg at de har magene fulle av små krabber. Det hadde kanskje derfor vært en ide å prøve krabbe som agn.

    Er det noen som har erfaring med bruk av kunstige krabber ala Gulp ??

    Evt. er det noe annet som ser ut som krabber ?

    Belge

  6. Les siste AOF (eller var det VML?) du, Lasse....

    Du finner en god guide for røyefiske fra land på høsten der i hvertfall...

    Ser ut til at isen drøyer så jeg skulle gjerne lest litt mer om røyefiske fra land. Er det noen som klarer å finne ut om det var AOF eller VML og evt hvilket nummer det sto i?

    Hadde vært topp !!

    Belge

  7. Hei. Jeg er relativt fersk på havfiske/sjøfiske.

    Var ute en tur på vestlandet og skulle forsøke meg litt. Brukte pilk (uten krok) med opphengere med agn over. Lot den først gå helt ned til bunns og så sveveit inn noen meter. Flere ganger opplevde jeg at satte meg fast i bunnen (stein??) etterhvert, antagelig fordi båten drev litt slik at avstanden ned ble mindre. Hva gjør man da ? Er det noen gode metoder for å komme seg løs, helst uten å miste snøret ? Har forholdsvis lett utstyr (15-20lb), med 0,25 Fireline med noen meter 0,6 mono på enden.

    Tips mottas med takk

    Belge

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.