Jump to content
Fiskersiden

Giljor

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Giljor

 1. Har aldri fisket etter ferdatorsk så søker nå hjelp. (ja faktisk). Selv om den kanskje ikke har kommet inn mot byfjorden enda så skulle jeg vel ha fått annen fisk?

  Har nå vært ute 5 av de siste 10 dagene på jakt etter ferdatorsk og annen bunnfisk.

  Har fisket på nordsiden av Hundvåg, over mot Tasta, langs Dusavik, Randaberg, Bru, Tungenes, Persholmen, Åmøy uten å fått en forbanna sjit. Fisker med havstang, braided line, standars sølvkroken pilk samt en rød makk en meter over. Dybde er rundt 30-55m. Prøver å variere plass hyppig fremfor å stå på samme plass over lengre tid. Når det er mer sjø bruker jeg drivanker for lettere å være nær bunn. Har både GPS og fishfinder. 

  Noen som kan se hva jeg gjør feil? noe jeg kan forbedre?

  Har også kjøpt sniksnøre og har line. Tips rundt det?

  Noen som har formening om at fiske er best ved flo? har prøvd begge deler uten hell.

  Ser og utrolig mye skarv.. såg 2 kobber i dag og en på lørdag. Langt fler enn hva jeg har sett tidligere. Er oppvokst i disse farvannene og når jeg og min far møtte den eldre garden på sjøen hadde dem ofte med seg hagle/rifle for å holde de bestandene nede.

 2. Var ute i dag i byfjorden. fikk en på ett par kg som så mistenkelig hvitere ut enn de andre, som og var mindre og gikk på sjøen. denne var og full i rogn. 

  Hvor dypt fisker dere etter ferdatorsken?

   

   

  Torsk.PNG

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.