Gå til innhold
Fiskersiden

Turbonegeren

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turbonegeren

  1. Den 22.5.2017 at 16.39, erik skrev:

    Garmin har en løsning for kart basert på brukerdata. I plotteren heter det QuickDraw og varianten på nett for å dele de dataene heter Garmin Connect. 

    Men så blir det som abbor sier litt komplisert. I praksis bør du se på kartet før du kjøper plotter, i et område du er godt kjent. Se på Garmin, C-map og Navionics i forhold til dine kunnskaper. Hvem er best for deg der du er, det er det som betyr noe.

    Kvaliteten på dybdekartene er svært varierende etter hvor du ser. Feks er Navionics (Sonarcharts) mye bedre enn Garmin her i Indre Oslofjord. 

    Skal du virkelig ha tipp topp bunnkart, dvs dybder, bunnkomposisjon og oversikt over vegetasjon, må du belage deg på å lage kartene selv. Men det er litt for de spesielt interesserte. :D 

    Hmm, er ikke fiskekartet i plotteren Garmin Bluechart  g2? Synes det ser ut som et sonarkart, men er usikker på hvor bra det er.

     

     

    Bluechart.JPG

  2. Vurdere å kjøpe ny kartplotter. Ser at Garmin har noe de kaller fiskekart som ser ut til å være sonarkart. Har noen erfaringer med Garmins kartplottere av nyere årgang, og hvordan er disse kartene sammenlignet med f.eks Navionics? 

    Er det noen som har erfaring med andre løsninger så del gjerne disse. 

     

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.