Gå til innhold
Fiskersiden

Tyrfing

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tyrfing

  1. Det ser ut som om det er flere idéer om hvordan man best spoler sene på en haspelnelle. Hvilken er best?

    Noen setter en aksling inn i spolen senen blir levert på og sveiver inn.

    Andre sier at man holder spolen senen blir levert på med label-siden mot snellen når man spoler inn (dvs at originalspolen er fast/ikke roterer). Det skal visstnok redusere tvinn.

    I tillegg mener noen at man bør legge den ferdigspolte spolen i varmt vann i 10 minutter for å fjerne minnet. Har det noe for seg? Kanskje bare for mono?

    Hva sier folket?

  2. Den 15/02/2017 at 16.32, Aurejeger skrev:

    De er under minstemål og må uansett tilbake til havet, og er heller ikke den beste maten før de har fått litt mer kjøtt på kroppen.

    Jeg er skikkelig n00b, men jeg var faktisk ikke klar over at det var minstemål for fisking i sjø. Eller at det er regler for stangfiske fra sjø.

    Jeg er enig i at småfisk bør få være i fred frem til de blir store nok til mat. Hvilke regler gjelder for stangfiske i sjø fra land?

    Jeg har ikke fisket de siste 20 årene og var ikke særlig aktiv tidligere heller, men begynner å se for meg muligheten til å dra opp en og annen middag fremover. Og det er grunnen til at jeg registrerte meg her, for å kunne lese meg litt opp på regler, utstyr og andre tips.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.