Gå til innhold
Fiskersiden

Joppe86

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joppe86

  1. Hei. 

    Etter å ha dengt sluk i flere uker uten å ha fått noe annet enn makrell pluss en eller annen SØ i Oslofjorden, ville jeg prøve meg på "kystmeite" for å se om jeg kunne lokke andre arter på kroken. 
    Strategien var like enkel som undertegnede: Paternoster med noen selvlysende greier på + reker.

    Dette har fungert over all forventning og jeg har siden fått plenty med både Torsk, Sei, Lyr og andre mer underfundige skapninger som denne lille krabaten: (Er det forresten noen som vet navnet på denne arten?) 20171105_120639.thumb.jpg.f0233531309d4f30b56be52f6e7ee744.jpg

    Men det har oppstått ett problem spesielt med Torsken. Som mange av dere sikkert er klar over, hersker det ett minstemål på denne arten som er på 40 cm. I prinsippet så skal all Torsk som er mindre enn dette slippes ut igjen.
    Det er her, jeg sliter. Ca. 90% av all den torsken jeg har fått har "slukt" kork og agn ned i magesekken, dette gjelder også torsk som er langt under minstemålet. Det er trist å måtte ta liv av liten torsk for å få ut kroken av magesekken, i tillegg er dette som regel en skikkelig grisete prosess. 

    Hva kan jeg gjøre for å minimalisere risken for at dette skjer igjen? Større kroker? 

    Hjelp mottas med takk. 

     

  2. Hello Lefteris.

    I was actually fishing in Drøbak the other day, and caught myself a cod around the 1 kg mark. 
    But that was also the only fish I caught during the 4 hours I was there. 16.00-20.00

    I was fishing behind the church in the city centre,  fishing my way from Drøbak 1 to Drøbak 2 (check the link for the two locations) 

    The water here seems fairly deep, but during the summer it might be difficult to fish here since it is a public place for people to swim and bathe in the sun. 

    On a side note, I recently moved to Oslo and have just started to test out various locations myself. Some seem more promising than others. 

    Best of luck =) 

     

     

     

     

     

     

    20170914_195116.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.