Gå til innhold
Fiskersiden

Bjørn Rønning Fjærli

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn Rønning Fjærli

  1. Halla! Jeg har fisket en del i ganske bynære vann i Nordmarka og hatt hell med det. Jeg kan anbefale Store Tryvann, Åklungene, Blankvann og Skjennungen. Alle disse er litt lenger enn 20 min fra banen, men Tryvann og Åklungen er ganske nærme. I fjor fikk jeg mye pen fisk på harving fra midten av August og utover :)

  2. Heisann! Jeg og en kompis tenkte  oss til Drevsjøen/Vurrusjøen i Engerdal i starten av juli for å fiske gjedde og ørret. Var der for åtte år siden og dorget fra kano, og selv om det ble godt med fisk var det litt slitsomt å padle hehe. Så jeg lurte på om noen vet  om det går an å leie motorbåt på Vurrusjøen? Evt om det finnes noen privatpersoner som er villige til å leie ut båten sin i  en dag eller to? Jeg har båtførerbevis og er vant med båt, så vi skal ta godt vare på en båt hvis noen vil leie ut :) På forhånd takk! mvh Bjørn

  3. Heisann! Jeg fikk mye pilkeutstyr til jul for et år siden, og er gira på å få litt røye denne sesongen. Har ikke fiska røye noe særlig før, så har et par spørsmål. For det første, har dere tips til vann og fiskeplasser? Når omtrent tror dere isen er tykk nok til å dra ut på varpene og pilke? Er det blitt for sent til å ta røya fra land med vanlig haspelstang nå? Og til slutt: Er det noen som planlegger isfisketurer i desember og kunne tenke seg en ekstra turdeltaker? 

    På forhånd takk, hilsen Bjørn

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.