Gå til innhold
Fiskersiden

mffisker

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mffisker

  1. Heisan.

     

    Har hengt ut en del tørrifisk i år etter et godt torskefiske og annet fiske. 

    Det siste "lasset" jeg hengte ut var nå for 2 uker siden. Det har vært fin kulde her de to ukene, men nå økte tempen ute noe voldsomt.

    Når jeg kom fra jobb såg jeg at fluene har blitt veldig interesserte i denne tørrfisken jeg har hengt opp. De svirrer voldsomt rundt og sitter på fisken. Spørsmålet er egentlig om dette går bra? Har fisken fått dannet noe hinne nå slik at de j.... fluene ikke ødelegger den? Eller burde jeg skaffe et tørrfisk bur asap? Jeg er ikke så dreven på tørrfisk da det er første gang jeg lager. Fisken ble dyppet i relativt kraftig saltløsning før jeg hengte den ut om det er av interesse :)

  2. Hei og hå!

     

    Er relativt ny når det kommer til havfiske/torskefiske, men har gått til innkjøp av havfiskestang osv nå. Har vært med på et par tre turer i fjor men ikke mer enn det. Bedriver litt smått med stangfiske. 

    Jeg er veldig tidlig ute å snakke om torskefiske, men greit å forberede seg til torskefiske 2018.

    Da er ELSKER torskerogn, er det dette som pirrer meg mest mtp torskefiske til vinteren. Men det jeg lurer på er at jeg har hørt mange snakker om "dårlig" torskerogn, at den er "gøtet" osv. Men hvordan ser man evt. at en torskerogn er dårlig? Vil liksom ikke koke opp en dårlig rogn og sitte på ramma i dagesvis..

    Siste spm; har dere spesielle teknikker for å sløye fiske for å ikke ødelegge rognen? evt. spesiell type kniv? 

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.