Gå til innhold
Fiskersiden

jolla

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jolla

  1. Den 12.2.2018 at 12.59, Afre skrev:

    Når du sier Møsvann i samme ånderdrag som Totak antar jeg at du mener Møsvatn i Vinje. For å ta det med is. Så kan du jo se selv da det er et web-cam på Skinnarbu https://no.webcams.travel/webcam/1444283012-sneiselii-west-skinnarbu

    Skinnarbu er også et hotel som ligger ved Møsvatn. Om det er billig eller bra det vet jeg ikke. Ei heller om det finnes båt til utlån. Ellers så finnes Mogen turisthytte (DNT). Men da må man ta rutebåt fra Skinnarbu over Møsvatn. Å følge Kvenna innover fra mogen er fin tur. Det finnes ørret i Kvenna men fisket er spesielt bra eller dårlig for å si det sånn. De gangene jeg har vært innover i de traktene har jeg alltid ligget i telt. Det har sin sjarm det også. Det du kunne gjøre er å prøve noen søk på Airbnb eller andre som driver med hytteutleie.

    Takk Afre.

    Du har helt rett, Møsvatn er det korrekte. Jeg vil vel tro at isen normalt går i starten av mai i Totak og noe senere i Møsvatn i et normal år, men hva er lenger et normal år :)  Har tidligere funnet noe Airbnb, så det er alt sjekket ut. Men av og til driver også private med utleie som ikke er registret.

    Etter å ha ødelagt en ankel , er rekkevidden til fots sterkt begrenset. Derav tanken på en robåt. Fin trening også. Takk for infoen om webcam, de finnes det jo etter hvert mange av rundt om.

  2. Hei.

    Et spørsmål fra ny bruker her på forumet.

    Lurte på når det er isfritt på Totak og Møsvann? Og finnes det gode rimelige overnattingssteder rundt disse områdene. Gjerne med mulighet for å leie en robåt.

    Er glad i å ferdes ute og fiske, nyte natur og omgivelser. Skjeldent en får så mye fisk, men oftes mye gode opplevelser og gleder meg til ny sesseong og nye muligheter :)

     

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.