Gå til innhold
Fiskersiden

Michael Rasmussen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    908
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Michael Rasmussen

  1. Det ble en kald tur kan du si....

    Listedt hadde vinden midt i mot i en uke, så de første dagene søkte vi ly på Rønne siden. Vi fiska flyplassen og strendene rundt sort hatt, men det var veldig lite liv. Vi så en fin fisk fra piren ved Arnager, men det var det.

    Onsdagen flytta vi oss mot salene, og her var det iallefall tegn til liv. Første tur fikk jeg en undermåls, blank og fin, og kompisen hadde en etter. Det blåste stikker og strå, så turen ble kort og våt. Formiddagen etter var vinden noe roligere, og 2 fisk på land, 1 på 1,4 og kompisen fikk en på 0,8. Fine fisker. Den største ble tatt på bomber og rekeimitasjon. Etter dette fisket vi mest salene, jeg fikk 2 stk over kiloen, litt tynne, som begge fikk friheten tilbake, begge ble tatt på bomber og reke nær land. Kompisen hadde en stor etter siste dagen, men ellers ingenting.

    Vi traff en hyggelig fluefisker fra Norge, som kunne fortelle at de hadde vært og fiska Bornholm 6 år på rad, og at de hadde tilsvarende fiske. Temperaturen i sjøen rundt øya lå på 0,5 til 1 grad, så det sier vel sitt...

    Flott øy og spennende fiske, men fy f*** så kald vind :cold:

  2. Ja, det ble Listedt, satser på at det er en ok plass, men bilen blir nok flittig brukt. Har jo gitt opp våren nå, og tar temperaturen som en utfordring, det blir gøy å oppleve Bornholm uansett.

    Ser at det er endel fredningsoner på vinterstid, men har jeg forstått det rett når det virker som om det er 3 soner med helårs fredning, og at det er fritt frem de fleste steder i mars måned??

  3. Flotte greier, det var vel litt sånn jeg har sett det for meg, at man kjører rundt og fisker der forholdene tillater det.

    Med 2 familier på tur er det jo greit at plassen er grei for de som ikke skal fiske også, så da satser vi nok på hytta ved Listed:)

  4. Hei

    Vi har tenkt oss en tur til Bornholm i påsken, og jeg lurte litt på beste område å leie hytte i.

    Vi har sette oss ut ut en hytte på Listed, som ligger øst? på Bornholm.

    Er det i nærheten av gode fiskeplasser, eller blir det mye kjøring?

    Hvis noen har navn på en god guide eller navn på fiskeutstyrsbutikk i område hadde det vært flott!

  5. Hei. Jeg er litt usikker på nedre sonegrensene for 3B iår. Det ser for meg ut som grensa går rett nedenfor fossen, i motsetning til i fjor når grensa var mye lengre nede.

    Ser også at grensene er noe forskjellige på interaktivt kart og PDF format. Noen som er sikkre på hvor nedre grense går i år?

  6. Ser at det er mulig å få Shimano 'Stella' 4000 FD til 3990 på nett. Det må jo være en god pris. Noen som kjenner til bedre tilbud en dette, eller er det nå jeg bør slå til?? Hvis ikke detter jeg vel ned på en Shimano Twin Power CI4 4000 SRA til halve prisen...

  7. Det blei laks på både meg og fiskekompis lørdag, mista også en fin laks. Ellers var det forholdsvis lite bitevillig fisk. Så mye fisk, mest brun men også endel blank fin fisk, men som sagt ikke akkurat bitevillig. Er sikkert veldig spennende der nå, med masse vann.

  8. Hadde ein fin tur i Bjerkreim igår.

    Starta med flere fisker borti, før storlaksen dro på, viste sia noen ganger før den dro sin kos...

    Etter dette fikk jeg 1 på 4,4 kg og en på 2,7, borti flere, og alt på makk. Såg ut som om det kom ny fisk over fossen jevnt og trutt de gangene jeg var der nede og kikka.

    Ellers syns jeg at så lenge elva går på 20 + er den fin å fiske med alt utstyr, så har en mulighet til å ta en tur er det iallefall mye fisk å se

  9. Denne gangen klarte vel YR å bomme, for makan til regn og torden har jeg aldri opplevd. Skummelt å stå med fiskestanga når det liner kontinuerlig, men hva gjør man ikke for å få fiske litt...

    Jeg klarte å lure en på 4.3 idag før jeg kjørt hjem, ellers så jeg to som ble tatt i fossen i sone 3 og 1 på 5.5 kg i fossen i sone 1. Lite folk og mye vann, hadde jeg hatt mulighet hadde jeg vært der ennå!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.