Jump to content
Fiskersiden

KennethLE

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KennethLE

 1. Jeg hadde en Abu Garcia Venturi 5-15g men den klarte jeg knekke i høst, hadde nok gått til innkjøp av ny uansett, så har lyst på noe som er bedre nå.
 2. Mulig det blir innkjøp av 2 stenger da En UL stang og en til større elver, siden jeg fisker en del i småelver/bekker også. Blir beastmasteren for stiv til markfiske i elv mener du? Eventuelt Shimano Forcemaster BX 270L 9' 3-14g? Er åpen for andre forslag til gode stenger også rundt tusen lappen
 3. Så du ville heller valgt noe sånn som denne? https://www.skittfiske.no/shimano/198980/shimano-forcemaster-trout-area-2-delt
 4. I Rendalen er det mye bra ørretvann ihvertfall, med mulighet får å få harr i en del av de Er vel også en sjø som heter Harrsjøen der om jeg ikke tar feil.
 5. Hei! Tenkte jeg skulle investere i ei ny ørretstang, og trenger litt hjelp til å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Har sett på både Fenwick Aetos 8’ 2-12g, Berkley Pulse XCD travel 8’ 3-15g eller Beastmaster CX stc 7’/8’ 3-14g eventuelt 8’9’ versjonen. Jeg fisker stort sett i Mistra og veslemistra så er både stritt og stillere vann, bruker enten mark eller ørkyte. Noen som har noe erfaringer med disse stengene? Eller har andre gode forslag til stenger som vil være bra? Takk for svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.