Jump to content
Fiskersiden

KennethLE

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by KennethLE

 1. 5 timer siden, TT skrev:

  Jeg hadde en Forcemaster 270 3-15, som jeg synes var fin til variert ørretfiske med mark inkl harving. Ikke den verste kastemaskinen, men nettopp derfor fin til sitt bruk. Desverre knakk jeg den for noen år siden. Det var ikke dagens modell, men jeg er usikker på hvor mye som er forandret. 

  Lawson har også noen fine stangserier som ikke koster all verden. 

  Men kontrollspørsmål er selvsagt hva har du nå og hvorfor vil du bytte?

  Jeg hadde en Abu Garcia Venturi 5-15g men den  klarte jeg knekke i høst, hadde nok gått til innkjøp av ny uansett, så har lyst på noe som er bedre nå. 

   

 2. 1 time siden, TT skrev:

  Til aktivt markfiske i elv foretrekker mange inkl meg selv, en litt lenger stang. Jeg vill derfor vurdert stenger lengre enn 7-8 fot. Følsomhet er viktig ved slikt fiske, og min erfaring er at de verste kastemaskinene kan bli for stive. Jeg foretrekker litt mykere stenger til dette. 

  UL fiske er kult, men jeg synes det blir for spinkelt og kort i litt større elver. Til geriljafiske i småelver og bekker når man nesten ikke bruker bly, funker det fint. 

  Mulig det blir innkjøp av 2 stenger da^_^ En UL stang og en til større elver, siden jeg fisker en del i småelver/bekker også. 

  Blir beastmasteren for stiv til markfiske i elv mener du? Eventuelt Shimano Forcemaster BX 270L 9' 3-14g? Er åpen for andre forslag til gode stenger også rundt tusen lappen:)

 3. Hei!

  Tenkte jeg skulle investere i ei ny ørretstang, og trenger litt hjelp til å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Har sett på både Fenwick Aetos 8’ 2-12g, Berkley Pulse XCD travel 8’ 3-15g eller Beastmaster CX stc 7’/8’ 3-14g eventuelt 8’9’ versjonen.

  Jeg fisker stort sett i Mistra og veslemistra så er både stritt og stillere vann, bruker enten mark eller ørkyte.

  Noen som har noe erfaringer med disse stengene? Eller har andre gode forslag til stenger som vil være bra?

  Takk for svar!

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.