Gå til innhold
Fiskersiden

Dæljer'n

Medlemmer
  • Innholdsteller

    415
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dæljer'n

  1. Ja problemet er at jeg har en 25hk da.. ikke 15. var den som fulgte med båten. Men får den ned hit imorgen. Detta er båten til faren til en jeg kjenner og han mente det ikke gikk, for han bare brøyta seg igjennom vannet, men den gjør jo ikke det bare man får den i plan, men da kommer det vel til å gå j.... fort i den lille balja ja. Jeg skal egentlig bare ha en liten båt så jeg kommer uttpå for å fiske, ikke for å racerkjøre (selv om det er moro med litt fart au :) ) men da kan jeg jo iallfall pprøve, så får vi se.. haha.. Takker for svar :)

  2. Har et spm kanskje noen kunne hjelpet meg litt på vei med..Vil det gå åt hell med en 25hk på en 10 fot's With Dromedille båt.. jeg vil anta at 10 foter'n ikke skal ha mer en max 15hk eller noe rundt der..? Noen sier ditt og andre sier datt, så jeg spør her. hehe :)

  3. Jah, jaggu meg bra rapport namebrother!;) Liggi sjuk ei stund, men nå fikk jeg endelig skrivi noe til denna flotte raporten! Er jo ikke til å komme bort ifra at jeg loka litt med guidinga et sted eller 2 der.. i mørkets smålige frambrudd, varmegradene sank og dere hadde kødda litt for mye mer jentene "mine" syns jeg :) haha.. Jeg var jo litt redd for å bli agn selv,som en dårlig guider,(etter vi møtte de 2 med kjedelige news)..men da jeg hadde tenkt å rope på "gud" så beit det jagge ei slank, fin og laang dame på :D Saved!! :P hehe..

    Joa...BanJon: om specimen & horkeplass betyr det samme som et sted fullt av snørrgjørs og russkule (HORK) så må du huske på at jeg trur jeg fortsatt er formann i Horkens venner.. Vi værna om Horken remember! Hahaha! Kom på den mongo nettsia nå..haha..off.. Syns dere får prøve dere en gang til i løpet av året iallfall..! var moro å være med, blir gjærne med en tur igjen jeg! eller andre som trenger LITT guiding i Delta/Øyeren B)

  4. Var det ikke Ravn som gjorde både trommer og vokal før Frost gjorde entrè?

    Jo, stemmer det. Olav spilte litt trommer før den lille tia jeg var i førtini ja.. spilte drums på Alvheim demo'n..som de het før 1349.. han spilte på øvinger. og på den første EP'n "Chaos Preferd" spilte han drums på Celtic Frost låta.. jeg var ikke innom niåførr lenge pga av div..heh.. men etter de begynte og øve der Satyricon øvde ville Olav (Ravn) kun konse om vokal.. så da steppa jeg inn i bare et par mnd max... hehe:)

    Men NÅ ere endelig klart for spelling igjen med Andre Kvebek (Tjalve) X-1349, nå PANTHEON I (Sjekk ut!!!) Jamme litt og komme igang med LIVET igjen.. :)

  5. Ja.. vokste opp med en far som hørte mest klassisk og jazz + +.. barneskolen fikk jeg jo smaken på Metallica (som mange andre!) hehe.. da jeg gikk ut av 6 klasse begynnte metalen virkelig å bli en del av meg.. en litt eldre kompis spilte Cannibal Corpse for meg, og ved første lytt skjønte jeg 0...men 2 lyttinger til, og de er fortsatt blant topp 5! hehe.. så balla det på seg med DEICIDE, OBITUARY, MORBID ANGEL, BRUTAL TRUTH, PUNGENT STENCH, MACABRE + + +. åsså kom jo black metalen, (snakker om skivene jeg oppdaga i 93-94..like; BURZUM, EMPEROR, MAYHEM, DARKTHRONE, SATYRICON, IMMORTAL, ENSLAVED + +. Jeg hører vel absolutt mest på det folk flest kaller BRÅK..heh, men også mye prog-rock,Zheul,Jazz,klassisk..

    spiller drums, ikke lenge sia jeg fikk tilbake et sett som var robba ;) så tar litt tid å bygge opp igjen hele settet, men trommer er meg, og ikke f... om jeg skal gi meg! hehe.. Ikke spilt i noe kjent.. var trommis i 1349 før frost joina (og jeg joina festlivet..bahh)

    ja, ble litt mer en topic kanskje men..eheh.. \M/ :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.