Gå til innhold
Fiskersiden

Trygve Brox

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trygve Brox

  1. Hei!

    Er helt ny på dette, men har forsiktig begynt å teste SØ-fiske med sluk/bombarda. Så langt uten hell, eller så mye som et napp ;)

    Har forsøkt å lese meg opp og har fått det for meg at Gilhus-odden, Engersand og holmen burde være bra steder, og at det sent på høsten/vinter er lette sluker på grundt vann som gjelder, gjerne morgen/ettermiddag.

    Stemmer dette, og har noen ytterligere tips å bidra med? 

  2. For å kaste på vak og bunnmeite på dypere vann har jeg gjort mitt beste for å øke kastelengden min, uten stort hell, og jeg begynner å lure på hva jeg egentlig gjør feil.

    Jeg hadde fra før en UL 7' Berkley Lightning rod jeg er veldig fornøyd med til spinner og lette sluker, men som kom til kort med tyngre dupper. For å kaste lengre kjøpte jeg nylig også en Shimano 9-10' STC 5-25g med Abu MGX 20 snelle. Begge er utstyrt med 0.12 fireline og full spole.

    Problemet er at jeg egentlig ikke synes jeg kaster så mye lengre med den nye stanga heller, og LANGT kortere enn antydet i butikken. Har ikke fått målt hvor langt jeg kaster, men tviler på at vi snakker om mer enn kanskje 30-40 meter med 20g dupp/bombarda/sluk.

    Har noen her erfaring med dette utstyret eller tanker om hvor langt det burde nå? Innbiller meg at kasteteknikken min er "grei", men har ikke klart å finne gode sider/videoer/artikler som forklarer kasteteknikk på en god måte. Hvis utstyr og kasteteknikk er ok står jeg igjen med armstyrke, men hvor mye har det å si hvis teknikk og utstyr skal gjøre mesteparten av jobben?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.