Gå til innhold
Fiskersiden

Kawanor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Om Kawanor

  • Bursdag 15. des. 1975

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Drammen
  • Interesser
    Fisking

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kawanor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Mottatte likerpoeng

  1. Viste fra før med sand grund og grunt, att ørreten kommer nermere land når det blir kjøligere i vannet. På høsten. Men di stedene som har sand grund, så er det også noe vegetasjon planter med liv, her og der, og fiske på di stedene skall vist være effektift. Har noen bilder som eksempel jeg fant. Spotter får bra høst fiske på disse langrunde strand stedene.
  2. Disse duppene plasker litte vist.. Fikk di i dag og skall prøve snart. Har tru på disse, i og med dupp er nerme krok i kast og lite plask. Mindre sansynlig krøll. Har blitt undervist i at fiskeren må ikke bli forstyrret i omgivelsene sine. Så disse skulle vere mer tilgivende.
  3. Tror du kan få så og si alle fisk på Mark. Så lenge den kan bite over krok og mark. Næring som lever er hva di spiser. Men fisk kan også bli selektiv på mat særlig ørett. Men har lest en som fisket med det meste av hva du kan ha i enden på snøret i elv og skogsvann, så fikk han 90 prosent mer på Mark fiske. Mark er mer naturlig mat naturlig liv på kroken. Men en vakker flue får mere fiskere på kroken...
  4. Har hørt om tidliglaks og senlaks i lierelva er dette to forskelige laks typer rart di ikke kommer sammen, noen med kunskap der.
  5. Er det ørret/laks i pølse svingen i Drammenselven, eller er det en myte. Oppskryt. Har prøvd noen ganger med fluestanga noen år siden men uten hell. I juni monte. Men vill prøve litt utover nå med Mark klyse langs bund og litt høyere med dupp. Har noen noe erfaring med denne tidligere gull plassen. Hørt at man kan dra litt der i oktober. NOEN MED ERFARINGER tre laksen som står der har fått sopp. svovelkjuke sopp
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.