Jump to content
Fiskersiden

trondkevin

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by trondkevin

 1. Noen som har gode eller dårlige erfaringer med raymarine cpt-100? Er visst eneste aktuelle for en Yamarin Q, via cp100-modul.
 2. Lilleafrika sies å være bra. Blir brådypt. Har også fått SØ utenfor/på baksiden av furustrand camping.
 3. Nok av makrell å få, både i båt og fra land. Riktignok ganske små de vi har fått, men 14 stk på en snau time er innafor.
 4. Hei dere! Relativt noob på fisking, selv om jeg har fått litt her og der. Stort sett "fisket for å fiske", ikke etter noe spesifikt. Makrellen er jo enkel å få når den er i fjorden, men ønsker gjerne tips til andre arter det er relativt enkelt å få. Noen tips? Stemmer plassene i "fisk her"-appen for dere andre? Tid på døgnet? Sluk, agn? På forhånd takk edit/ har forsåvidt også en liten skjærgårdsjeep, så supre fisketips fra båt skader heller ikke
 5. Står plenty med laks ved holmfjord, men bitevillig var de ikke når jeg var der. Vi så i det minste mye fisk :-)
 6. Det er interessant. Takk for tips! Er de kommet nå?
 7. Det er kun parkering forbudt uten oblat på oppmerkede plasser. På grusen kan du stå hvor du vil, så lenge du ikke sperrer for andre. Båtslippen er fin der. :-) fikk en plass til min 15foter der nå, så slapp mange slipp i år.
 8. Ikke meningen å stjele tråden, men lurer på fiske fra båt ut fra Vallø selv... Noen gode tips til en (tidligere) landkrabbe som egentlig er glad i alt som biter?
 9. Ser også at enkelte skriver man kan ha på chirp på en svinger som ikke er laget for det, så lenge ekkoloddet har chirp? Vil ikke det bli dårligere enn single Hz?
 10. Har sett på litt videoer og bilder som sammenligner fast frekvens med chirp, og for et utrent øye er det ikke sååå stor forskjell. Er visst ikke mulig å få tak i GT23 før om flere uker, så da er nok kanskje GT21 å foretrekke fremfor GT24, selv med 2D-en uten Chirp? De er et stykke fra hverandre prismessig også. Da får jeg iallfall "HD" ClearVü ned til maks 300m istedenfor UHD clearVü ned til maks 60m som GT24 kan.
 11. Hva med GT21-TM? Hva mister man kontra GT24-TM? Man får litt mer dybde, men vil man tape noe på grunna?
 12. Takk for svar Det er vel snakk om GT24-TM-svinger. Ut fra hva jeg har lest er vel den ganske ålreit.
 13. Takk for det Jeg er vel det man kan kalle en "enkel fisker", altså ikke så nøye hvilke typer per nå. Kan se for meg at jeg vil ha muligheten til å kunne oppsøke områder med riktig type bunn og dybde for å fiske spesifikt etter arter. edit/ en annen ting er også hvor enkelt/vanskelig det er å montere slikt i en åpen båt. Vil tro det er relativt enkelt?
 14. Hei. Jeg er ganske grønn på båt, men skal forsøke å sette sjøbein i løpet av sommeren. Fiske er en av flere grunner til kjøp av en liten båt (15fot, 50hk), og har sett på forskjellige ekkolodd og kartplottere. Har havnet ned på to (kom gjerne med alternativer og tips): - HELIX 5 CHIRP SI GPS G2, pris. ca. 6000kr umontert - ECHOMAP UHD 62cv, pris. ca. 10 000kr montert av forhandler Ser det er forskjell på givere, downimaging, side imaging osv. Det er også 5Hz og 10Hz på GPS, og 6" vs 5". Noen som kan gi noen tips til valg?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.