Gå til innhold
Fiskersiden

Kaisovski

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaisovski

  1. Den 8.4.2022 at 8.15, Varsko skrev:

    Jeg og et par kompiser som er relativt nye inne  ferskvanns fiske skal ha noen turer i sesongen. Vi er på jakt etter flotte lokasjoner med vann der stor fisk er av større mulighetsgrad. Vi såver i telt og hjelper om plassen er "vakker" Vi holder til på karmøy og kunne egentligt tenkt og holdt oss til 2-4timer bilkjøring og gjerne ikke mer enn 1-5t gåing for og nå lokasjonen. 

    Setter veldig stor pris på eventuelle tips eller erfaringsdelinger av slike turer. :D

    Nord for Blåsjø i Suldal finnes en DNT-hytte ved Krossvatn. Noen timers kjøretur, og under to timers gåtur inn til DNT-hytta. Både blåsjø i seg selv, Krossvatn, og vann videre nordover holder flott ørret. 

    Området er såpass høyt over havet at akkurat nå er det snø i området fremdeles. Passer ypperlig til august-tur med gutta. Man kan feks bruke Krossvatn som base, og gå videre med telt alt etter ambisjoner og ønsker. 

     

    Personlig skal jeg til Hunnedalen/Sirdalsområdet i morgen og teste noen nye vann som jeg håper kan by på pen fisk. Kan gi lyd dersom jeg finner noe spennende. 

    • Like 1
  2. Må nesten bare kommentere. Sitter på jobb mellom telefoner i feriemodus og drømmer om fisketuren jeg skal på i morgen. Dette har vært helt fantastisk oppvarming og underholdning. Entusiasmen som skinner gjennom i postene dine smitter, og jeg smiler fra øre til øre av glede på dine vegne. 

     

    Håper du fortsetter med tur-rapporter. Leste rapporten din fra Finnmark tidligere i uken, som var av ypperste klasse den også. 

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.