Gå til innhold
Fiskersiden

utpåtur

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av utpåtur

  1. jeg ville nok tatt skia, bør bære bra dem nå, OG SÅ ER DET JO "GRATIS" I NEDOVERBAKKENE! :D ser på brøytevarselet for Drevsjø nå: ons. -12, lett bris, litt snø. tors -4, laber bris, litt snø. fre -9 lett bris opphold. lør -8, en del snø(8 cm. på et døgn), svak vind. :D

  2. vet ikke øst, men her vest for Femund er det bra føre. Var veldig mye snø først i des. (fra midt på låret til beltrema) nå har den sunket sammen til det halve. Var på trugetur i dag og sank ca. 5 cm. ned, KJEMPEFØRE! Vi fikk ganske mye snø rett etter at isen la seg på de vannene som islegger seg først.... var på isfiske her for 14 dager siden, da var det bare 6-7 cm med is på et sånn vann. siste uka har det vært kaldt, så det er nok tryggere is nå (hvertfall på vannene med lite snø).

  3. Tenker litt på Chris77 idag...... han er vel på Vonsjøen nå. I morges hang skogen snøtung her, og nå kl. 17.00 er det fremdeles litt snø igjen i skogen....... Kanskje han burde ha tatt med ski istedetfor myggolje? :lol: SNAKK OM UFLAKS!!!! :lol:

  4. jeg har fiska i den sørligste Røvoltjønna, nordre Abbortjønna,Abbortjønna og Skogtjønna, og fått abbor i S. Røvoltjønna+Abbortjønna. muligens abbor i de andre og, men 99% sikker på at det ikke er det i Skogjønna... stor ørret, da ville jeg ha satsa på s. Røvoltjønna, vet det er tatt fisk på over 2kg. der. hotspot: UTM 33V 457 69 132, for å fiske røye: Skogtjønna... lykke til, og HUSK MYGGOLJE!!!!! :)

  5. PerH er inne på det rette her sett med mine øyne. har selv nesten aldri brukt maggot på sommern, da jeg synes det er noe prakk med hensyn til varme. men har fått masse fisk på mark med samme metode som PerH skriver, gjerne med ei flue som opphenger foran skjea. hvis du treffer på at røya går i stim i overflata ville jeg ha satsa på flue( rødt, hvitt,gult) og dupp, med sakte innsveiving. spinner type Panther Martin med fluoriserende orange skje pleier også å være bankers.... håper dere får litt varme først i juni, da jeg synes midt i juni kan være litt i tidligste laget,(padla igjennom marka 2. uka på juni en gang og da var det bare museører på bjørka i de innerste/høyeste områdene),men drar man for sent så må du nok "fiske i kø" :) LYKKE TIL PÅ TUREN!!!

    går det an å spørre hvor i marka dere skal?, kan kanskje komme med noen tips.....

    hilsen en som er ganske godt kjent der inne.

  6. noen som kan hjelpe meg med noen gode fiskeplasser ved Bud? jeg og gutta sitter nå og planlegger årets 1. tur på havfiske som blir i april. :) leide hytte + båt der i fjor også, men da ble det magert med fangst.....

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.