Gå til innhold
Fiskersiden

Profisher-Anders

Medlemmer
  • Innholdsteller

    59
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Profisher-Anders

  1. Guide-Line LPXe 10' #8 Gammel Mod. Godt brukt. 1200,- Bra stang!

    Scierra MPA 12' #7-8 Brukt èn sesong. Følger med blank garanti lapp. Artig lett tohands som er fin å kjøre fisk på. pris; 1900,-

    Vogg First 15' #10-11 Har aldri hatt bruk for 15foter så den har bare bidd brukt til trening. pris: 1000,-

    Sender bilder etter ønske.

  2. Ser at jakka selges til 1000,- spenn på xxl idag lørdag....det må være en bra pris da.

    Har samme jakka. Og jeg skulle tro du kunne få en bedre jakke en drylite til 1000kr. Det er som andersen sier. Upraktiske lommer og dem tar inn vann ved dypere vading. Men til annet bruk passer den sikkert bra:-)

  3. Takker for tips!

    Har spana litt ve kjerringnesdalsvattnet og utløpet fra ossvolldalen og begge elvene er stengt pga lav vannstand. For lite regn i det siste. Kjerringnesdalsvatnet ser jo perfekt ut , men veldig lite vak der i dag.

    Ser det er meldt regn til torsdag og det vil vel kanskje få røye og sø til å gå opp?

    Som en østlandsk sø fisker (i sjøen) ser jo hele kyststripa her ut som perfekte standplasser for sø

    Noen tips om dette er noe å satse på?

    Fint er det her vaffal!

    Har hørt dem har fått SØ langs fjæra fra Sorltlandsbrua mot Sigerfjorden der. Du kan jo også ta turen mot Stokmarknes, grytting nærmere bestemt. Det var der SØ konkurransen ble avholdt i stiv kuling. Så fisken uteble :angry::angry:

  4. Jeg og andersen tok turen på hytta i nøssdalsvannet på nordmela på jakt etter stor ørret og kanskje en fin røye. I en gammel trebåt me årer laga på sløyden av bestefar i 1930 var vi klar for dorging etter storfisken :)

    CIMG2041.JPG

    andersen gjør klar den nyinnkjøpte slukstanga!

    CIMG2055.JPG

    andersen i solnedgang ;)

    CIMG2057.JPG

    Første fine ørret på land 800gr. Feit en ***** :o

    CIMG2061.JPG

    Tåka skjerma litt for utsikta

    CIMG2068.JPG

    Godt me mat når man kom inn på hytta igjen! De grillskivene var saftige

    Hadde vel 15 fisker til sammen. Største var 1100gr(ørret)

    En dukkert ble det også, selv om vannet var ganske kaldt!

    Støtte på en sau som var blitt bitt av hund, ringte dyrlegen asap!

    Sauen ble avlivet! *snufs*

  5. Ta kontakt me de som jobber på wistex på Sortland. Tipper de kan guide deg til noen plasser for sø og laksefiske. Ligger jo en lakselv mot sigerfjorden, men er usikker på om den er åpen enda. Stikk innom å hør!

  6. Nå må bli slutt på og være så moraliserende oven for folk som får og dreper fisk. Klart magemål skal alle ha, men det bruks utrolig mye tid og penger på laksefiske/fiske. Det kan være sesonger man ikke får noe og andre sesonger kan man få en del og da er det bare rett og rimelig at man får høste av overskuddet. Klart man skal forholde seg til baglimiten ( og i mine øyne er det en bra sak). Og så er det viktig at fisken blir brukt til mat og ikke blir liggende i fryseren til den må kastes.

    Dere som er så misfornøyde med at det drepes fisk bruk heller tiden på kampen mot alt av redskap som brukes i havet etter laksen, det vil faktisk gjøre noe med laksebestanden i elvene. Eller surnedbør eller kraftutbygging, det er mye dere kan gjøre i steden for å kritisere en mann som har fått fisk og drept den.

    Kunne ikke vært mer enig!

  7. I dag åpnet endelig Å-elva på Andøya. Grunnet lav vanstand har elva vært stengt fram til nå. Mye laks å se inkl mye folk! Det ble tatt en god del laks både på mark og flue. Også brunørret og sø på over kiloe ble tatt! Fikk selv en Laks på flue, 2,2kg. Gleder meg nå som det blir ukedager, mindre folk :)

    Bilder kommer

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.