Gå til innhold
Fiskersiden

myru

Medlemmer
  • Innholdsteller

    39
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av myru

  1. Ja da leder jeg heldigvis på deg remy, 13,6 kg i Gauala i 1983!!. Veide faktisk 13,6 kg to mndt senere også på godkjent salgsvekt. Gjett om jeg som 13 åring følte meg snytt for et par hekto. Har fått og mistet noen lakser siden 1983, men det er faktisk bare en eller to som er mistet og som kanskje var større enn rekorden min.

    Driver og pakker i bilen nå, kjører til Gaula i morgen. Er virkelig kjempespent.

    13,6 kg`s holdt som familierekord i mange år men er blitt gruset den siste tiden. Faderen 17 kg i 2005, deretter broderen med 22 kg i 2008. Når man ser på den fisken så virker det sykt uoppnåelig å slå den rekorden.

    Tvi tvi til dere alle

    Og til deg nils master og remy, jeg skjemmes over å ikke tidligere ha takket skikkelig for treffet ifjor. Veldig spennende vald og jeg koste meg tiltross for dårlig fangst. Synd det ikke ligger an til reprise i år. TUSEN TAKK.

    Gjett om jeg er full eller gira, du leder jo stor remy. Jeg bøyer meg i støvet og satser på å reise meg med en ny tilbakemelding om 14 dg..........

  2. å dette var lurt når man egentlig burde ha gått og lagt seg, men heldigvis fått det til noen ganger nåda.

    tusen takk gamlingen.............................

    ps jeg tenkte mitt da jeg dro fra treffet(og bare du og kjell igjen) og jeg møtte en armada med biler og fluer stenger.

  3. eh perh, nå er det vel bla du som har flagget en konkurranse med div.regler her på forumet, størst fisk på et spesielt finsk smykke.

    Jeg er helt enig med deg, laksefiske skal være kos og avkobling fra det livet vi dessverre må leve med resten av året, men uansett alle menn har et hvis konkurranse instinkt liggende i seg.

    OG jeg er helt sikkert at på dette treffet så vil det bli pratet MYE om diverse forskjellige måter og fiske på. Vi har jo bla folk her på forumet som har skrevet dersom ikke fisk på flue, så trenger jeg ikke å få fisk. Så at vi ligger an til en liten konkis og endel prat, ja det tror jeg. Six pack og retten til litt dissing er jo ikke noen dårlig premie......

  4. Oi nå har jeg sittet en stund og skrevet en mail der jeg skrøyt at gabrielsen+ endel ting til, klarte å rote/slette den før posting. men så ser jeg at diskusjonen om høsting er i gang....., så da venter jeg med skryt og dissing til selve treffet.

    Jeg har ordnet meg fri hele uka og kjører oppover nå på lørdag, føler at jeg må prøve å få fisket meg litt inn før selve treffet. Siden jeg går av nett nå på lørdag, har jeg et par spørsmål.

    Er det greit for de som har valdet på fredag at vi ankommer og etablerer taterleir utpå ettermiddag/kveldingen, eller er det avtalt et konkrekt tidspkt.

    Ble det slik at noen tar med seg/skaffer lavvo/lagstelt, eller bør jeg ta med lite telt selv.

    Nils Master, skaffer/tar du med noen kanner med ferskvann

    Er det kun tørrmat som trengs å medbringes, da sølvreven med kokkelag står for deilige laksemiddager.

    Ligger det an til noen konkis for treffet. Siden noe av norges ypperste roere kommer, medbringende kasser med fargesprikende ting bør vel makkis gjengen skjelve. Kanskje konkisen bør være landfiske wobbler/sluk vs duggmark. Ok da remy, flue bør vel også være med som gren, men da med flytesnøre og storelv.

    Å nå begynner jeg virkelig å glede meg, uansett storlaks feiring og øl, så skal jeg gjøre mitt beste og ikke nevne rbk denne helgen

    da ser jeg at praten har utviklet seg, mens jeg satt og kludret, min forrige post var ikke ment for å fyre opp under noe.

    Uansett remy, fisk er kanskje venn, men såklart mat. fisk er vel det beste og viktigste vi og våre barn kan stappe i oss.

  5. Ja det vil helt klart bli morro. Og med alle disse rapportene fra deg, sølvreven pluss en haug til så kjenner jeg suget i magan og sitringen. Fy f... så jeg gleder meg.

    Men såklart med så mange roere og så mye wobblere så stiger jo forventningene noe sykt, vi legger jo opp til at du og per h skal ro på laks til alle mann............. har heldigvis vært med på dette før med at dersom umulig laks så kan det bli veldig dødt

  6. oi for en syk nydelig fisk, og dette som dere kaller apeberget leverer virkelig. Greit at dere kaller det for det, men strekningen leverer jo da varer til gangs også.

    IKKE vet jeg hva jeg sitter her og venter på, men det er endel folk rundt meg som kunne tenkt seg at jeg gjorde noe annet enn å sitte og se på denne siden, så please reven skriv..............

  7. Glimrende remy, penger overført til kontor i dag.

    Jeg har begynt å glede meg allerede.

    Har også i dag sørget for å få fri ukedagene før treffet, for å få fisket meg inn. Så nå gjenstår det bare å finne et sted å fiske, i en sikkert allerede rimelig overbooket gaula. Noen som har noen hemmelige tips, eller er det bare å begynne hos deg Nils master på mandagen før treffet....

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.