Gå til innhold
Fiskersiden

pysa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pysa

  1. Har dorget en del men ikke så mye etter laks. Xrapen går dypt men jeg tror nok at det går ut over gangen til Wobbleren. For å komme ned til dypere vannlag ville jeg brukt blyparavanene du nevner. De fungerer greit og fanger opp en del rusk før det treffer agnet.

    Jeg ville brukt ett par meter med sene mellom paravan og agn. I enden av senen kan du bruke lette dorgesluker eller Apex. Disse har en mye livligere gange enn Xrapen. Slidediver har jeg ikke prøvd. Som nevnt har jeg ikke dorget mye laks, så dybdene skal jeg ikke uttale meg om, men det tas mye fisk helt i overflaten.

  2. Har en haspelsnelle av typen Cardinal T 500F.

    Den har begynt å legge snøret ujevnt på spolen. Det vil si mest snøre i ytterkant og bakkant på spolen.

    Er det noen som vet hva som er galt? Dette er en gammel sliter, kan den være utslitt?

  3. Skal kjøpe meg noen sirkelkrok hos Skittfiske. De heter Owner 5114 light nedlepoint. Skal bruke dem til småørret 200-500gram.

    Er det noen som har kjenskap til nummerstørrelsen jeg må bruke til dette fiske?

  4. Høres igrunn fornuftig ut.Det virker som om stangdelene sitter godt sammen på tross av at de ikke sitter helt inntil hverandre.

    Toppstangringen må nok ha keramikkforing med slike kastevekter. Vi får se hva de svarer i butikken.

  5. Fikk tilsendt en Beastmaster casting 80,150gram i dag.Da jeg pakket den opp så jeg at det ikke var keramikkforing i toppringen.

    Stangdelene er knallharde å sette sammen og det ser ut som om jeg ikke får satt de sammen den siste cm.(begge skjøtene)Er det noen som har kjennskap til dette?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.