Gå til innhold
Fiskersiden

andris

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andris

  1. Heisann! Planlegger en kjapp helgetur med ny kjæreste, som ikke er gira på langtur. Jeg er mest kjent i de "vanlige" fiskeeldoradoene vi har i kjøreavstand 4-6 timer fra Oslo, men kjenner ikke så godt til alternativene i "nærområdet" - 2-3 timer unna... Hva finnes det av gode fiskeområder, helst ørretelv, og helst litt opp i høyden?

  2. dine kompiser som fisker med sluk/dupp. har gode mulig heter i elva dupp og flue er meget bra i elva, det er en sjø som heter Rysjøen der er det bra med Ørret den ligger langs fylkesveien 208.der er det også mulig og fiske med tørt,

    ellers så er det noen sjøer rett innenfor grensa som skal være bra men er ikke sikker på dem da jeg ikke har fisket der,

    Mange takk for tips!

  3. Ljøra finnes hovedsaklig ørret og harr, mens det for det meste er ørret i tilhørende vassdrag. Fisken er av fin størrelse og kvalitet, og kilosfisk er ikke sjeldent.

    De nedre delene av Ljøra fra Ljørdalen sentrum og til Støa egner seg meget bra for tørrfluefiske. Nordover fra sentrum er elva mer rasktstrømmende, og her er våtfluefiske, slukfiske og fiske med flue og dupp å foretrekke. :thumbsup:

    p/s

    hva fisker du med det tenkte jeg ikke på

    Takk for svar!

    Har prøvd disse områdene i Ljøra. Fisket da fra sentrum og oppover dalen uten hell. Mulig vi ikke fant de rette plassene. Fra sentrum og nedover mot Østby var elva dypere og stilleflytende, men veldig vanskelig å fiske grunnet bratte skråninger ned fra veien mot elva. Sikkert noen gullplasser her også, men jeg er som sagt ikke kjent.

    Jeg fisker bare med flue, tørt. Men skal muligens ha med noen kompiser som fisker med sluk/dupp. Noen fine skog/fjellvann i området?

  4. HEI!

    Skal en tur til ei hytte mellom Trysil og Ljørdalen rundt St.Hans. Har ikke hatt mange positive opplevelser fra hverken Ljøra eller Trysilelva tidligere. Noen som har tips til hvor og hvordan jeg bør fiske her?

    Er også veldig takknemlig for tips om fjell/skogsvann i dette området.

    På forhånd takk for hjelpa B)

  5. Mange takk! Tror nok ikke jeg hopper over det tilbudet :blink:

    Må bare få berømme dette forumet. La ut samme forespørsel på tre andre diskusjonsforumer for fluefiske, men det eneste nyttige svaret jeg fikk var å forsøke her. Responsen her var umiddelbar og meget nyttig. Takk!

  6. Har fått et veldig bra tilbud på denne stanga, men sliter i forhold til informasjon om den. Finner ikke annet enn elbes produktinformasjon. Noen som har erfaring med stanga, eller kjenner til tester den har vært med i? Jeg vet ingenting om Vangen og selve stanga. Noen hevder Vangen holder samme kvalitet som f.eks. GLoomis...

    Hvis noen har info er jeg svært takknemlig :lol:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.