Gå til innhold
Fiskersiden

Herm

Medlemmer
  • Innholdsteller

    37
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herm

  1. Familien skal en tur til Gloppedalsura ved Indra Vinjavatnet for å buldre fra torsdag til lørdag, og siden fiskestanga selvfølgelig blir med så lurte jeg på om noen her inne kunne dirigere meg i retning av litt brukbart fiske. Har aldri vært i området før så er helt blank, men har søkt litt her inne uten å bli så veldig mye klokere. Noen som har et tips eller to å komme med? Kan godt sende PM hvis du ikke ønsker å spre tipsene til alle :)

  2. Heisan!

    I uken som kommer skal jeg på hyttetur sammen med noen venner, og siden hytta ligger ved et vann så var planen å prøve litt isfiske der. Hytta ligger i sørenden av vannet Skasen i Grue kommune, og jeg har hørt at det skal være mulig å få røye og abbor der ihvertfall. Stort mer enn det vet jeg desverre ikke, så hvis noen har fisket der tidligere og kan komme med noen tips om hvor og hva vi bør fiske med så setter vi stor pris på det :D

  3. Fikk akkurat melding fra en kompis som lurte på om jeg hadde peiling på laksefiske i Numedalslågen. Det har jeg desverre ikke, så jeg kan nok trenge litt hjelp..

    Det jeg derfor lurer på er om Sjulstadfossen er noe å satse på, eller om folk vet om andre steder som kan være aktuelle. Jeg tror de som skal fiske gjerne ønsker å slippe kø/motfiske, og helst vil være "litt for seg selv" :)

  4. Samt at det er "Apartheid" når det gjeld nokre av sonane.... :D:D

    for eksempel sone 7, som kanskje er den mest inntresange sonen for mange (og den dyraste), blir kun leid ut til fiskarar som har leid minst 5 døgn eller meir.....

    Grunneigarane oppfører seg som kongar på haugen, dustar!

    Her er du inne på det som er klart mest irriterende i mine øyne. At det koster 250-350 kr pr stang spiller ikke så stor rolle.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.