Gå til innhold
Fiskersiden

Sollien

Medlemmer
  • Innholdsteller

    354
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sollien

  1. Litt usikker på hvor "grensa i Segre" er, men generelt sett kan renna levere bra. Samtidig må det sies at Segre kan være vrien og jeg har hatt mange stangdøgn i renna i Segre uten fisk og da har jeg hatt stenger på grunnere vann også uten at det har levert bedre. Det samme gjelder Ebro, så det er med andre ord vrient å gi et klart svar.

    Der dere fiska i går er det en skog under vann og man må vite hvor åpningene er for å unngå snagg, så det var nok lurt å flytte seg.

    Bavarian guidene må jo kunne gi dere noen hotte tips, hør med de.

    Ellers så høres det jo ut som om R&R er i siget. Det er ikke helt uvanlig å miste hugg og muligheter, men den sitter til slutt og da kan det være monsterstort!

    Det løsner til slutt, stå på!

  2. Kult å se at dere er nede igjen, fisk blir det. Ellers så vet jeg at det har vært en kraftig fiskedød i Mequinenzaområdet for noen få uker siden. Jeg er dårlig på fransk, men det skal ha vært et utslipp av usunn art i Cinca som var årsaken. Det er funnet mye død, stor fisk, men hovedsakelig karper. Mallefisket skal være bra til tross og det er tatt flere maller over 230 de siste dagene. Tipper det blir et monster til Thor!

    Flex villt!

  3. Nei

    Og det var siste post på en ellers så trivelig tråd?:huh::D Nei!

    Må bare få sagt at dette programmet må sees flere ganger. Det er helt umulig å få med seg alle vendingene fra Bekkevold og Grutle (noen som fikk med seg: "kom igjen a' di kaffikjerring!"?) på en runde og de blir bare flere og bedre og bedre. Tør nesten ikke tenke på hva som kan finne veien til DVD'en :D Bra var det og Nilssen må få mye av æren. Bra ikke Alsvik og Nerva sto for showet :P

  4. Takk for tipset, er inne på tanken

    Dropp den tanken. Så vidt jeg kan se så gjør du en veldig god jobb med FS, sammen med div. kolleger, så fortsett med det. Det ligger en stor verdi i et så bredt og aktivt forum.

  5. 'Jeg burde vært sikker her, var på årsmøte på lørdag, men mener at pionerprisen fortsatt holder stand og ble gitt til Laken for Skinnerflo. Rett meg hvis det var feil.

    Vestlandsbanden som har brøyta vei for kystmeite etter nye arter er jo et stjerneeksempel på hva som kan oppnås av resultater, aktivitet og guts hvis man bare roter nysgjerrig rundt lenge nok.

    Når det gjelder premier er jo det alltid et interessant insentiv som kan få folk til å gjøre en ekstra innsats og jeg tror fortsatt det kan være en god ide.

  6. Helt enig med poenget til Potekim, at det er for lite pionervirksomhet i specimenmiljøet. Men, slik har det vel også nesten alltid vært med noen unntak. X-pert gjorde en vanvittig innsats i sin tid, men det er snart 20 år siden.. Raufjøringen har gjort noe, Acerina gjorde en god del og kara i Telemark og andre steder har vel også gjort en innsats i sin tid. I det siste er det vel SFK Laken har stått for det meste av grovarbeidet (bl.a Skinnerflo) selv om det er innmeldt mange Lysern-borrer og Ulsrudkarper herfra.

    Vi har uendelig med muligheter på Østlandet så det er synd at det ikke fiskes mer på "ukjente" vann.

    Og skulle man legge ned masse tid og penger på pionervirksomhet, som eneste person i miljøet, så er det vel egentlig greit at man holder litt kjeft i en periode, for å unngå pilgrimsferd til de to hullene på det nye vannet som gav deg noen fine fisk. Tipper de flest har forståelse for dette og er enige i viktigheten av å utvide horisonten. Det koster tross alt masse tid og penger å prøve ut nye vann skikkelig, så det er naturlig at folk som får fisket en gang i måneden drar på et velkjent, "sikkert" vann og at "pionerer" gjerne vil ha gullgruven for seg selv så lenge som mulig.

    Men en halvannenkilos abbor fra Lysern er en praktfull fisk og Lysern er så stort at det er gode muligheter til pionervirksomhet bare her, innad på vannet. Uansett burde pionervirksomhet premieres høyt da det tross alt er dette alle ønsker, at det skal dukke opp nye heite vann og dra til.

    Oppfordring til Fiskersiden: Sett opp noen specimenkrav innen ulike arter og skaff sponsorer til en eller flere pionerpriser. Hadde det ikke vært for pionerer i utgangspunktet, ville vi ikke hatt en eneste fiskemetode å bruke et eneste sted..

  7. Så kult og for en utrolig bra overraskelse å få ved første blikk på fiskersiden for dagen. Må bare takke for alle gratulasjoner og sende en takk til alle ildsjeler som har klart å inkludere et bredt, norsk sportsfiskemiljø her på Fiskersiden, dere gjør en veldig bra jobb. I tillegg er det nok på sin plass å takke alle som har vært med på disse turene og som har hatt trua på at Northflex-Safaris skulle levere. Dere er geniale alle sammen!

    Og med den nye sjøørretstanga går jeg nå et fordengende år i møte og gleder meg til det.

    Stå på folkens, det er elleve måneder igjen!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.