Gå til innhold
Fiskersiden

doe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doe

  1. Vurderer salg av min Beastmaster 10`3-15g pga oppgradering til Speedmaster. Lufter interessen for denne stanga her inne da. Har kun vært brukt på et fåtall fisketurer. Stangpose følger selvfølgelig med. Kjøpte stanga for 850,- + frakt og tenkte meg rundt 500 + frakt for den. Blir også sendt i original emballasje fra butikken jeg kjøpte den av!

    mvh

    Steinar

    Jeg er interessert, se pm

  2. Som solan skriver, det er en fordel å se hvem man skal anbefale til. En trettenåring vil slite med ei 7#, jeg ville gått ned en eller to klasser. Samtidig kan det bli for lett med ei firer.

    Mitt rimelige forslag: TFO Prof. #5 og ei billig grafittsnelle. Livstidsgaranti er greit å ha for en ivrig nybegynner. Totalpris skulle komme under 2000,-

    Litt dyrere: Redington Wayfarer #5- 8'6' femdelt. Du får nok ei pakke hos Nordisk Fiskeutstyr for under 3000,-

    Du kan gjerne gå opp til klasse 6, selv om du bare skal fiske ørret i ferskvann, da kan stanga også brukes til lett sjøørretfiske. Uansett, ei 7# stang vil du ikke bli fornøyd med, alt for tungt for normalt ørretfiske, kjøp heller dette seinere hvis du trenger ei stang til store streamere eller fiske i sjøen.

    Sikkert mulig å få tak i brukt, jeg har ei Guideline Tricast #6 tilsalgs, hvis du vil ha så kraftig utstyr.

  3. Hvis det er "kryssende snørebukt" du mener, altså at snøret hekter seg i seg selv, skyldes det vanligvis at du har for liten arbeidsvei mellom fremstopp og bakstopp. I et korrekt kast skal stangtoppen gå i et rett plan, både vertikalt og horisontalt.

  4. Fisker stort sett med flue, men trenger ei haspelstang til sjøen når det blåser som verst. Har fått tilbud på følgende sett:

    Shimano Beastmaster 10' 15-40g

    Shimano Super GT R 4000 (tror det var riktig betegnelse)

    Skal få dette for 1499,-

    Er dette et OK sett til prisen, skal bruke det til slukfiske i Oslofjorden, muligens noe havmeite.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.